Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol lehet orvosokat megismerni?

Hol lehet orvosokat megismerni?

Figyelt kérdés
Létezik orvosoknak szánt összejövetel, vagy internetes csoportok? Barátkozás céljából, és mert érdekel a szakmájuk.

2021. jún. 20. 20:25
1 2
 1/12 anonim válasza:
Próbáltad már kórházban? Állítólag ott sok van belőlük
2021. jún. 20. 20:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Hogyan? Munka közben odamegyek hozzájuk és random elkezdek társalogni? Nekem nem tűnik túl életszerűnek, ezért is kérdeztem az összejöveteleket, ami pont arra lett kitalálva, hogy az emberek beszélgetnek. Vagy pl kórházi önkénteskedés, de random odamenni egy kórházba, hogy eltársalogj orvossal?
2021. jún. 20. 20:49
 3/12 anonim válasza:

Orülnek ha munkán kívül nem kell szakmázni...

Én együtt vitorlázom orvosomkal de igyekszünk kerülni a munkával kapcs témákat.

2021. jún. 20. 20:51
 4/12 anonim válasza:

Mi célbóp szeretnél orvosokkal beszélgetni?

Orvos akarsz lenni?

2021. jún. 20. 20:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Persze nyilván nem csak a szakmájáról faggatnám, mint egy riporter, barátkozásra gondoltam. Egy orvosommal pl szívesen elbeszélgettem volna nem feltétlen orvosi témákról, csak rohant, munka közben volt, és nem mertem megkérdezni, hogy munka után is el lehet-e érni, meg ezt hogy kérdezzem meg mások előtt, meg mi van, ha elutasít, vagy teljesen oda nem illőnek gondolja, elsüllyednék...Azt az orvost valószínű már nem látom egyébként.
2021. jún. 20. 20:57
 6/12 anonim válasza:
A barátkozás nem így működik....
2021. jún. 20. 20:59
 7/12 anonim válasza:

Kongresszusokat megpróbálhatsz. Habár minden ágnak megvannak a maga kongresszusai, úgyhogy jó sok ilyenen részt vehetsz. Mondjuk a járvány miatt ez is képlékeny.

Van pár csoport is, de azok szakmaiak. Vagy olyan a hangulat ott, hogy nincsenek a tagok barátkozó kedvukben.

2021. jún. 20. 21:05
 8/12 anonim válasza:

Én egyébként gyógyszerész szeretnék majd lenni😅

Ha ez is meg felel,szívesen beszélgetnél veled.

2021. jún. 20. 21:14
 9/12 anonim válasza:
Eltöröd a kezed,aztán konzultálhatsz a kezelőorvosoddal,gyógyszerészeddel.
2021. jún. 20. 21:33
 10/12 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, én is szívesen beszélgetnék velük. :)
2021. jún. 20. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!