Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Depis vagyok és most szakított...

Depis vagyok és most szakítottam a párommal, beszélgetőpartnert keresek? 21N

Figyelt kérdés

Nem kapcsolati tanácsadásra vágyom, vagy életvezetési útmutatásra, csak egy kis örömet szeretnék a szomorú és stresszes életembe.

20-35 éves korosztály levelét várom, discord felhasználók előnyben.

Egy rövidke bemutatkozót kérek, egy nemet és egy kort akár válaszban vagy privát üzenetben :)

2021. jún. 7. 11:15
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
9-es, ez elég simpes volt :)
2021. jún. 7. 13:05
 12/29 anonim válasza:

Kerlek legyen benned annyi tudat es empatia, hogy lecsereled a "depis" szot szomorura a jovoben.

Az ilyenek miatt mint te szoktak lekezeloen banni a valodi depressziosokkal es meghazudtoljak oket.

2021. jún. 7. 13:11
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem szimplán szomorú vagyok. A depresszióm már régóta tart, már a kapcsolat alatt is megvolt, sőt már előtte is. De nem gondolom hogy részleteznem kellene. Nem fogom kijavítani, bár lehetőségem sincs rá.
2021. jún. 7. 13:14
 14/29 anonim válasza:

süt a nap ne hogy szomorú légy.....

nem hiszem hogy jó ötlet lenne írnom ezért nem írok rád.

fel vidítani hogy is lehetne egy egy jó fagyit.

2021. jún. 7. 13:30
 15/29 anonim válasza:
Magyarul 20-35 éves korosztály figyelmét kérem. Most szakitottunk, depis vagyok, ugyhogy irjál bemutatkozó levelet ahhoz h elmeséljem a sztorimat, veled nem fogok foglalkozni, csak a figyelmed kell, max csöpögtetek kicsit h izgalomba maradj hátha talizok veled de ez kizárt.
2021. jún. 7. 16:12
 16/29 A kérdező kommentje:
#15 ha neked így jobban esik akkor értelmezheted így is. Nem terveztem panaszkodni, az hogy most szakítottam a párommal annyit takar, hogy nem kapcsolatot keresek, tehát ilyen szándékkal fölösleges írni, a bemutatkozás és a kor meg azért fontos mert mit kezdjünk egymással egy olyan emberrel akivel semmi közös érdeklődési körünk nincsen?
2021. jún. 7. 16:28
 17/29 anonim válasza:
Felesleges magyarázkodnod.
2021. jún. 7. 16:31
 18/29 anonim válasza:
úgy sem volt még női barátom írj rám ha szeretnél 25f.
2021. jún. 7. 16:33
 19/29 anonim válasza:

Mert pl egy 35 éves ott tart az életben ahol te 21 évesen?? Meg az érdeklődési kör nem a kortól függ, de az hogy az élet melyik szakában vagy az már igen. 30 körül már inkább a gyerekválalás kora van, meg a házasság. 21 éves meg általában ettől messze van.

Nem a #15 vagyok, csak ez így nekem sem állt össze a kommented alapján.

De nem is tartozol nekünk magyarázattal szerintem, hogy mit is akarsz, hogy esetleg tudat alatt keresnél-e új kapcsolatot vagy valami ezt nem lehet tudni.

De ez legyen a te dolgod, ne keljen már ezért magyarázkodnod, hogy mit is akarsz. Lehet te se tudod igazán.

2021. jún. 7. 16:40
 20/29 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt fogom tenni, nem magyarázkodom, mindenki azt hisz és azt lát a kérdésembe amit akar :)
2021. jún. 7. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!