Depis vagyok és most szakítottam a párommal, beszélgetőpartnert keresek? 21N
Nem kapcsolati tanácsadásra vágyom, vagy életvezetési útmutatásra, csak egy kis örömet szeretnék a szomorú és stresszes életembe.
20-35 éves korosztály levelét várom, discord felhasználók előnyben.
Egy rövidke bemutatkozót kérek, egy nemet és egy kort akár válaszban vagy privát üzenetben :)
Szívesen rád írtam volna mert jó hallgatóság vagyok. De ez a 35ig korosztály, meg a discord előnyben kicsit taszító. Nem értem mit lehet szeretni azon a szutyok felületen.
Másrészt viszont sajnálom, hogy így alakult a barátoddal. Mondanám, hogy idővel könnyebb lesz, de én is tipikusan az vagyok, aki nehezen zárja le a dolgokat. Remélem neked könnyebb lesz.
#2 ha valami nem tetszik akkor nem kell rám írni, szerintem olyan felületen és olyan korú személlyel csevegek akivel szeretnék :)
Köszönöm az együttérzésed.
Ne legyél depis 😊 Az nem vezet ám jóra.. bár nem tudom és nem is tartozik rám miért lett vége a kapcsolatodnak,inkább mosolyogj,az többet ér… 😁😁
Kapsz egy virtuális ölelést és nyugodj meg 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!