Valaki nem szeretne velem barátkozni?
Vannak már barátaim, de sajnos ők messze laknak ezért nem sűrűn tudunk összejárni, kb 2 éve Budapestre költöztünk de valahogy nem tudtam itt a közelben egy barátságot sem kötni.
Pedig mostmár egyre jobban igényem van rá, ahogy itt a jóidő. Nagyon szívesen elmennék valakivel közösen kutyát sétáltatnj vagy gördeszkázni/görkorizni:)
Ha ezek érdekelnek (persze nem hátrány ha nem tudsz gördeszkán menni) légyszi írd meg hogy Budapesten belül hol élsz, hátha össze tudunk futni. Meg ha gondolod valami bemutatkozás féleséget is írhatsz, hogy tudjuk vannak e közös érdeklődésink.
Magamról nagyon röviden: nagyon szeretem az állatok, szeretek alkotni, szívesen túrázok/sétálok
17/l mindegy hogy milyen nemű vagy de inkább csak barátkozni szeretnék
Én pesti vagyok, viszont nincs kutyám és nem tudok deszkázni.
De szívesen barátkozok, illetve sétálva is könnyen lehet beszélgetni, akár van ott egy kutya is, akár nem.
Így írjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!