Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki nem szeretne velem...

Valaki nem szeretne velem barátkozni?

Figyelt kérdés

Vannak már barátaim, de sajnos ők messze laknak ezért nem sűrűn tudunk összejárni, kb 2 éve Budapestre költöztünk de valahogy nem tudtam itt a közelben egy barátságot sem kötni.

Pedig mostmár egyre jobban igényem van rá, ahogy itt a jóidő. Nagyon szívesen elmennék valakivel közösen kutyát sétáltatnj vagy gördeszkázni/görkorizni:)

Ha ezek érdekelnek (persze nem hátrány ha nem tudsz gördeszkán menni) légyszi írd meg hogy Budapesten belül hol élsz, hátha össze tudunk futni. Meg ha gondolod valami bemutatkozás féleséget is írhatsz, hogy tudjuk vannak e közös érdeklődésink.

Magamról nagyon röviden: nagyon szeretem az állatok, szeretek alkotni, szívesen túrázok/sétálok

17/l mindegy hogy milyen nemű vagy de inkább csak barátkozni szeretnék

2021. márc. 2. 16:18
 1/5 anonim válasza:
Na ilyenkor bánom, hogy nem vagyok pesti 😢
2021. márc. 2. 16:20
 2/5 anonim válasza:

Én pesti vagyok, viszont nincs kutyám és nem tudok deszkázni.

De szívesen barátkozok, illetve sétálva is könnyen lehet beszélgetni, akár van ott egy kutya is, akár nem.

Így írjak?

2021. márc. 2. 16:41
 3/5 anonim válasza:
Én messzebb lakom de szívesen barátkoznék veled, írj ha van kedved. F
2021. márc. 2. 16:53
 4/5 anonim válasza:
Én is "pesti" vagyok. Koliban lakom. Ha gondolod, írj rám. :) 20/F
2021. márc. 2. 17:28
 5/5 anonim válasza:
Jégkorizni tudok nagyon jól. Szívesen kipróbálnám a görkorit is, de 0 tapasztalatom van benne. Budapest mellett élek, szóval amíg tart a kijárási korlátozás hamar haza kell indulnom, de gondolom (remélem) hosszútávú barátságot szeretnél, így ki tudjuk várni ennek a nyavajának a végét. Ha így is érdekel, itt vagyok :)
2021. márc. 2. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!