INTJ - INFJ - INTP - INFP személyiségtípusú emberek, van kedvetek beszélgetni?
32.
Nem, de ezzel a válaszoddal könnyebben értékelhető a válaszod, amit úgy nevezünk, hogy "fikázás" vagy "trollkodás".
Ráadásul olyan dolgokat fikázol amiről nem tudsz semmit, csak azt, hogy "valaki asszonta' hogy ez hülyeség, ezé' az". De még azt sem tudod megindokolni, hogy miért, hogy mi az aminek ez ellentmond vagy miért is hibás. "Há' aszonták".
Na igen.
Dogmatikus, beszűkült tudatú szkeptikus elme. Az inkvizícióban nagy hasznodat vették volna.
Figyelj, ha szerinted egy random, pár perces kérdőív, hibásan feltett kérdéseivel az embert belekényszerítheted 4 tengely mentén egy személyiség sablonba és ezzel bármit is elmondhatsz róla, akkor nagyon egyszerűnek gondolod magadat és másokat is.
Látatlanban megmondom, hogy a jelenlévők 100%-a egy konkrét internetes oldal hányaveti kérdőívének összekattintgatásából jutott valamilyen eredményre és nem egy szakemberrel próbálták meg ennek a tesztnek valamelyik változatát (mondjuk a szakember nyilván meg sem próbálkozott volna vele, szóval lapozzunk). A remek oldal meg kidobott olyan magasröptű megoldásokat az életéről, hogy "nem szereted ha valaki nem ért veled egyet", meg hogy "boldog vagy ha kedvesek veled". Aztán lehetett csodálkozni, hogy "jééé, ez tökre igaz rám"!
Azt nem ertem, ha valaki segghülye valamihez, azt miért keveri azzal, hogy az a dolog hülyeség?
Nyilvánvalóan megközelitő fogalmad sincs az MBTI modellről de kényszeressen osztod az észt.
34.
Te nagyon keversz itt valamit, mert ez nem egészen így működik. De mindegy, mivel te kötözködni jöttél ide, így gondolom nem is érdekel.
De még ha utálsz és lenézel is valamit, attól még nem kellene támadni. Főleg nem annak megismerése nélkül. Én pl. utálom a vallásokat. De nem így random, hogy "böúúú szar!", hanem mindegyiknek utánanéztem, fórumokon beszélgettem a felekezethez tartozó személyekkel - csak úgy lehet ítélni valamiről, ha megismered azt.
Közel se merül ki az MBTI modell a tesztből vagy a 4 betűből, egeszen máson alapul.
Ennyire felületes a tudasod rola? Legalabb neznél utána mielőtt ennyire osztod az észt.
Kvantum fizika se hülyeség azért mert Moricka nem erti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!