Miért itt ismerkednek az emberek?
Figyelt kérdés
Nem így értem hogy bajom van ezzel, és tudom hogy máshol is, de ezen az oldalon hogy indult ez, hogy itt is ismerkednek?2021. jún. 2. 18:30
11/14 anonim válasza:
#11: És ha mondjuk egy nőnek nem jön itt össze, akkor a nőt is nevezhetjük nyomorultnak, őt is lehet gyűlölködő kifejezésekkel illetni? Vagy megint bejön a kettős mérce?
2021. jún. 2. 19:58
12/14 anonim válasza:
#11 Nem tudom te vagy-e az, aki máshol is abszolút oda nem illő helyzetekben használja napi szinten az incel szót, de lassan ideje utánanézni a szó jelentésének. Amíg fogalmad sincs mit jelent, addig kicsit nevetséges vele dobálózni mindenhol.
2021. jún. 2. 20:18
13/14 anonim válasza:
13. válaszadó, hagyd. Gondolom neki ez okoz kéjes örömöt, hogy nagyokat rúghat név nélkül a "nyomorult incelekbe". Elég hitvány szórakozás, de másnak nem jutott jobb.
2021. jún. 2. 20:23
14/14 anonim válasza:
De nem unja. Már kérdést is írt ki incelekről :D
2021. jún. 2. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!