Hogy barátkozzak össze vele?
Ha egy suliba jártok, akkor szerintem eléggé adott a lehetőség az ismerkedéshez. Próbáld meg kideríteni, mik érdeklik őt, mit szeret csinálni és ha valami olyan dolgot meg tudsz ragadni témának, úgy elég jó esély van rá, hogy szívesen megismerne téged. Hátha kiderul, hogy van bennetek valami közös.
Egyébként szerintem tényleg nehéz ez a helyzet, hogy lányként szeretnél célt érni nála, én is ugyanígy vagyok egy fiúval, eddig sikertelenül. Még az is jó ötlet, ha megfigyeled, a barátai miről beszélnek vele, és te is próbálsz valami hasonló témát találni "beugrónak".
Ha pedig arra használna téged, hogy valaki mással összejöjjön, akkor meg nem érdemel meg.
Fiúként sem könnyű, ha nem vagy vonzó... Ez szerintem ez nem 'nem' függő. Egyszerűen a szép lányok és a helyes fiúk azt kapnak meg, akit akarnak, a selejt meg csak álmodozhat róla. xdc
Tudom, hogy ez nem a legjobb hozzáállás, de cáfolj rá!:/
Egyébként nem tudok tanácsot adni a problémádra, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!