Hogyan barátkozzak össze egy évfolyamtársammal(aki eléggé bejön) ha még nem ismerjuk egymast?
Ráirni nem szeretnék szóval valahogy a suliba tudnék csak vele beszélni de nemtudom hogy, miről?
Mert az úgy érdekes ha random odamegyek hozzá..
Az egyik haveromnak jo barátja de mikor a haveromnal felhoztam h helyesnek tartom fura lett és vissza se irt utána...
Szerintwtek hogyan tudnék vele összeismerkedni?
16L
Én a következő képpen csinálnám. Mivel irtad az egyik haverodnak jó barátja. Szükséged lenne a haverodra. Igen ciki lenne tőle megkérni segítene -e, viszont ha tényleg barátod miért ne tenné meg? Szóval csak el kellene hívnia a barátját aki tetszik neked, publikus szórakozó helyre. 4-5 fős társaság a megfelelő. Találnátok egy asztalt ahol közösen leülnétek, valamit meginnátok közösen, és úgyközben lehetne ismerkedni. Példának: "Szóval, (barátod neve) hol találkoztatok?" "Egyébként én (saját neved) vagyok. Örülök, hogy megismertelek. Gyakran szoktál kimozdulni?", "Mi a kedvenc hobbid?" "Esetleg suliról kérdezni pár dolgot". Onnantól meg már egyszerűen megy. Megisztok még valamit és próbálsz szemkontaktust kialakítani, viszont csak pár másodperce. Mert amúgy creepy-nek tűnnél :D. Hátha segít :P Én ezt egyszer csináltam még régebben, viszont bevált.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!