Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan találjak fiú legjobb...

Hogyan találjak fiú legjobb barátot ??

Figyelt kérdés
Fiú-lány barátság. Akit érdekel es rá szánja az időt annak el mondom szívesen.
2021. máj. 12. 18:21
1 2
 11/19 anonim válasza:
Nekem írhatsz :D melegként nem igazán tudnék egy lányba beleszeretni
2021. máj. 12. 21:15
 12/19 anonim válasza:

Ilyen nem létezik.

Elobb utobb szex lesz.

2021. máj. 12. 21:20
 13/19 anonim válasza:
Egy próbát megér
2021. máj. 12. 21:53
 14/19 anonim válasza:
A sok marha miatt akik itt írnak nem lehet normálisan barátkozni... Igenis létezik, nekem is van és kiválóan működik, az egyik 10 évig ment, amíg ki nem költözött az illető a világ legtávolabbi országába. Eljártunk együtt programokra, sokat beszélhettünk, jól megvoltunk, soha fel sem merült egyikünkben se más. Kérdező, ha még aktuális, szívesen megismerlek.
2021. máj. 13. 07:25
 15/19 anonim válasza:
Hát nekem volt ilyen is, olyan is. Van olyan lány barátom akivel soha eszünkbe sem jutott, meg van akivel tényleg barátság lett extrákkal
2021. máj. 13. 09:33
 16/19 anonim válasza:
A 14-es válaszoló is egy ugyanolyan marha, csak hülyít, ne dőlj be neki. Nem létezik fiú-lány barátság, előbb utóbb mindig többet akar a másik. Szomorú, de ez van.
2021. máj. 13. 11:03
 17/19 anonim válasza:
Nekem voltak fiú barátaim, de tiszavirág életűek voltak, mert ágyba akartak vinni. Barátság extrákkal, de nekem az nem kellett. Kérdező, a helyedben inkább hagynám az egészet. Beetetik veled, hogy nyugi,csak baratság, én is kapcsolatban vagyok, stb. Aztán mindig kiderül a hátsó szándék. Egyébként ha nem zavar, hogy lány vagyok, barátkozhatunk.
2021. máj. 13. 11:08
 18/19 anonim válasza:

így van 16-os :D imádom, amikor valaki előbb elkezdi kritizálni a többi embert, majd még oda is szúrja, hogy "bezzeg ő nem olyan" :D

a profik ezt úgy csinálják, hogy válaszban esetleg leírják azt, hogy ők ebben nem hisznek, a háttérben meg privát üzenetben írnak az alanynak XD

2021. máj. 13. 13:00
 19/19 anonim válasza:

Én má 44 éves vagyok, ez idő alatt mindég az volt a vágyam, hogy leszbi vagy legalábbis bi nőkkel barátkozzak, hogy ki Tudjuk beszélni a nőket, illetve kölcsönös tapasztalat cserét osszunk meg egymással.

Kíváncsi lettem volna arra hogy egy nő miként lát egy másik nőt.

Azt látja benne mint egy férfi..? Mit tart izgatónak benne.

De sajnos elment felettem az idő , ebből már nem lesz semmi..

2021. máj. 19. 15:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!