Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Budapesti korombeliekkel...

Budapesti korombeliekkel szeretnék barátkozni. Lenne jelentkező?

Figyelt kérdés
Egy 20 éves srác vagyok, szeretnék normális embert magam köré, akivel eltudnánk beszélgetni, hiszen nem nagyon van jelenleg.

jan. 4. 23:28
 1/5 anonim válasza:
Meleg vagy?
jan. 4. 23:30
 2/5 anonim válasza:
Szia, ha van kedved beszelgetni irj nyugodtan 😊 de en is srac vagyok.
jan. 5. 00:12
 3/5 anonim válasza:

Szerintem határozz meg egy korhatár időintervallumot és akkor majd talán több jelentkezőre teszel szert.

Ráadásul érdeklődési kör és "hozott családi minta" alapján is működnek a párkapcsolatok - ha ijfú hölgyeket is megismernél.

Az érdeklődési kör és a "hozott családi minta" a barátságokat is befolyásolja - nem kis mértékben!

jan. 5. 07:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Legyen 30 alatt.

"Hozott családi minta"? Én az alapján választok ki milyen ember, pont nem érdekel kinek milyen volt a családja 😅

jan. 5. 13:11
 5/5 anonim válasza:
Ez egy nagyon nyitott és őszinte üzenet, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy egy olyan társaságra vaSzia! Szeretnék hasonlóan normális, jófej társaságot találni, ahol lehet beszélgetni mindenféle témáról. Jelenleg én is úgy érzem, hogy nincs igazán kivel hosszabb beszélgetéseket folytatni. Szívesen ismerkednék, akár programokat szervezhetnénk közösen, vagy csak egyszerűen egy kávé mellett beszélgethetnénk. Ha érdekel, nyugodtan írj!
jan. 5. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!