Lányok szeretnék veletek beszélgetni erről a témáról..Mi a véleményetek?(lent leírom mire gondolok..)
Miért van az,hogy nagyon sok srác egy idő után azért nem ír többet a lánynak mert mondjuk a lány mindig azt várta,hogy a srác írjon neki?
Csak szerintem szánalmas ha egy srác/férfi nem mutatja ki a közeledését egy lány felé? Nagyon sokszor találkoztam olyan szituációval ahol,ha egy lányt nem lehet mondjuk 3 hét alatt megnyerni akkor onnantól kezdve levan tojva,és inkább a srácok keresenek egy új "áldozatot"..Sajnos egyre több ilyennel találkozni..
Mit gondoltok erről? Esetleg voltatok már ezekben a szituációkban? Ha igen mit tettetek?
Azért azt jegyezzük meg, hogy a lányoknál is sok ilyen van. 10/10-es pasi kell nekik, legyen kigyúrva de mégsem, gazdag stb. Ez viszont általánosítás. Sokak kommentjében egyértelmű csalódottságot látok, mégha próbálják is ezt elfedni. Azért azt szeretném megjegyezni, hogy az általánosítás, rossz hozzáállás és folyamatos panaszkodás nagyon kiábrándító egy értelmes srácnak.
Így nyilván nem fogsz találni senkit, ha eleve úgy állsz hozzá, hogy: "Ez is csak egy k*rvákat kereső ny*morék, irreális elvárásokkal és egyébként is csak meg akar..." - mindezt úgy, hogy még nem is beszéltetek.
Nyilván ha valakivel együtt vagy, az tetszen, a párkapcsolat nem csak a személyiség. A probléma akkor van, ha tényleg irreálisak az elvárások. Szerintem ha egy srác értelmes, nem csak a külsőre hajt stb, akkor nincsen gond. Vannak még normális srácok, és ugyanúgy van rengeteg normális lány is. Csak keresni kell őket és nem szabad általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!