Miért nem beszélünk már az egyik legjobb lány barátommal? 22/F
Figyelt kérdés
A ballagási évben legjobb barátok lettünk és tényleg nagyon jól éreztem vele magam. Nem tetszett nincs szó ilyenről. Aztán miután elballagtunk beszéltünk még egy fél évet. Azóta eltelt 2 év. Persze éli O is az életét meg én is de mégis azzal a volt ,, barátnőjével,, mindig találkozik aki egyfolytában kibeszélte a háta mögött meg volt fiu osztálytársamra is ír hogy mivan vele. És bánt hogy fontos személyek voltunk egymásnak és felém már nem is érdeklődik, egy szülinapi köszöntésen kívül. Oké felmerül a kérdés akkor miért nem írok én. Úgy vagyok vele ha ennyire nem keresett biztos nem vagyok fontos személy neki ezért nem akarom magammal terhelni de azért nagyon bánt a dolog és hiányzik. Nem tudom engem miért nem keres mást meg akik nem vlis barátai még mindig ír nekik!2021. ápr. 26. 20:38
1/1 anonim válasza:
Az ilyen emberekkel nem érdemes foglalkozni. Biztos nehéz ezzel a gondolattal megbekelni, de ha nem keres, akkor nem nagyon tudsz mit tenni.
2021. ápr. 26. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!