Ha itt megismerkedtek valakivel(pl.2 hete leveleztek folyamatosan)Bevállalnátok,hogy átmennyetek messengerre vagy instagrammra? Mit gondoltok erről?
Egyszerűen csak nem kell túl személyes dolgokat leírni (Olyanokra gondolok, mint mondjuk a lakcím, vagy esetleg hozzátartozók nevei, vagy telefonszámok), és soha nem szabad vadidegennel szexchatelni, főleg nem saját névvel, és arccal!
Ha a túlzott személyeskedés, és a szexchat kimarad, akkor akár könyvet is írhat a beszélgetésből!
Én nem is tudom, hogy mondjam, de egy kicsit fenntartásokkal kezelem azokat akikkel neten ismerkedek. Egyrészt olyan dolgokat amiket nem szeretném hogy nyilvánosságra kerüljön nem osztok meg vele. Személyes beszélgetést csak azzal folytatok akiben megbízok. Én a saját profilomat mondjuk nem szívesen adom meg, de ha az illető megadja előtte a sajátját akkor utána én is. Nem tudom, ez lehet csak az én hülyeségem, de szeretem látni előtte, hogy nem valami kamuprofil vagy ilyenek.
Szerintem lehet neten ismerkedni, csak ésszel, és óvatosan :)
Mivan??
Én már az elején mondtam volna hogy menjünk át, lehet csávóval írkálsz mindvégig
én is tartok ilyesmitől pasiként bár ha elég idő eltelik akkor át mennék.
Akkora nagy baj nem lehet belőle. nem államtitkokat kell megbeszélni és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!