Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ha itt megismerkedtek valakive...

Ha itt megismerkedtek valakivel(pl.2 hete leveleztek folyamatosan)Bevállalnátok,hogy átmennyetek messengerre vagy instagrammra? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
(Fiú és lány közötti ismerkedésnél)

2021. ápr. 23. 20:58
1 2
 11/18 anonim válasza:

Egyszerűen csak nem kell túl személyes dolgokat leírni (Olyanokra gondolok, mint mondjuk a lakcím, vagy esetleg hozzátartozók nevei, vagy telefonszámok), és soha nem szabad vadidegennel szexchatelni, főleg nem saját névvel, és arccal!

Ha a túlzott személyeskedés, és a szexchat kimarad, akkor akár könyvet is írhat a beszélgetésből!

2021. ápr. 23. 21:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Jah,asszem tényleg túlgondolom ezt..xd
2021. ápr. 23. 21:36
 13/18 anonim válasza:

Én nem is tudom, hogy mondjam, de egy kicsit fenntartásokkal kezelem azokat akikkel neten ismerkedek. Egyrészt olyan dolgokat amiket nem szeretném hogy nyilvánosságra kerüljön nem osztok meg vele. Személyes beszélgetést csak azzal folytatok akiben megbízok. Én a saját profilomat mondjuk nem szívesen adom meg, de ha az illető megadja előtte a sajátját akkor utána én is. Nem tudom, ez lehet csak az én hülyeségem, de szeretem látni előtte, hogy nem valami kamuprofil vagy ilyenek.

Szerintem lehet neten ismerkedni, csak ésszel, és óvatosan :)

2021. ápr. 23. 21:38
 14/18 anonim válasza:

Mivan??

Én már az elején mondtam volna hogy menjünk át, lehet csávóval írkálsz mindvégig

2021. ápr. 23. 23:18
 15/18 anonim válasza:
Már ha látom a másikon h normális, akkor megyek át. Ez nem idő függvénye, hanem személyiségfüggő. Ha olyan a személyisége, akkor sosincs kedvem átmenni, mert tudom hogy úgyse lesz hosszú életű, és nem olyan az ember. Sztem nincs értelme időhöz kötni.
2021. ápr. 24. 00:34
 16/18 anonim válasza:
Van akivel pár levél után,van akivel pár nap után ott folytatjuk.
2021. ápr. 24. 04:01
 17/18 anonim válasza:
Szia, két alkalommal mentünk át messengerre egy rövid ismerkedés után, utána azonnal el is tűnt szó nélkül. Nem igazán értettem, hogy miért nem válaszolt. Legalább ilyenkor annyival megzisztelhetne, hogy rám ír köszi nem jössz be. Amúgy fura is, mert normális, átlagos hétköznapi ember vagyok. Most már csak arra tudok gondolni csak szórakozásból csinálja pár ember. :/
2021. ápr. 24. 05:13
 18/18 anonim válasza:

én is tartok ilyesmitől pasiként bár ha elég idő eltelik akkor át mennék.

Akkora nagy baj nem lehet belőle. nem államtitkokat kell megbeszélni és ennyi.

2021. ápr. 24. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!