Ismerkednék,baratkoznék férfiakkal, nőkkel.Biszexuális nő vagyok. Azt azért elkel árulom, őrült és szókimondó nő vagyok, imádok hülyülni🙂 Szóval ne írjon olyan aki a komolyságot szereti,nem szeretnék csalódást okozni 😀 Esetleg vki?😉 33 Nő
Szívesen küldenék,ezidáig te sem küldtél...
Fel hoztam a facebookot de nem kaptam rá választ.
Valahogy gondoltam hogy megfutamodsz.
Írtam a facebook lehetőséget,ott mind a ketten láthatjuk egymást,feltéve ha van profilképed.
Őszintén szólva én próbálkozom,írtad hogy képre van szükséged amivel nincs is baj,de akkor te is megtehetnéd azt a lépést hogy küldesz képet,hogyan építsek ki feléd így bizalmat?
Persze hogy nem kell,te szeretnél valamit én írok,majd jönnek a feladataid,ha azokat én nem teljesítem akkor kuka,de te nem akarod csak talán.
Én azt hittem végre egy jó fej csajszival lehet majd hülyülni,de megint tévedtem,mert jóhiszemű vagyok...
De értem,le írtad,nem kell erőltetni.
Igen is asszonyom.
Szerintem ezt az egész ismerkedősdit nem is gondoltad komolyan,nem is ismered az embert és már el is dobod.
Őszinte szóval ne várd a tökéletes emberkéket,mert olyanok nincsenek,maximum távolról lehet hogy azok.
További szép estét... 🙂
Hali.
Én is ismerkednék.
Ha gondolod írj és küldj képet.
Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!