Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek lenne kedve beszélge...

Valakinek lenne kedve beszélgetni egy 36 éves, kissé abnormális, az egyedüllétet túlságosan megszokott férfival? Nem keresek társat, sem alkalmi partnert csak beszélgető partner keresése céljából írtam ki a kérdésem.

Figyelt kérdés
Lehetsz férfi, nő, kor, hely nem számít, csak az lenne a kérésem hogy ne tűnj el szó nélkül és légy őszinte.

#Beszélgetés, beszélgető partner
2021. márc. 31. 02:26
 1/6 anonim válasza:
Szia. Miért nem alszol? :)
2021. márc. 31. 02:45
 2/6 anonim válasza:
Egyedullétet megszoktad akkor minek akarsz beszelgetni?
2021. márc. 31. 05:26
 3/6 anonim válasza:
Férfi, nő, korhely, nem számít...
2021. márc. 31. 08:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es: Nem voltam álmos, mostanában eléggé későn fekszem le. Mivel nagyon kevés emberrel tartom a kapcsolatot még online térben is ezért megfogalmazódott bennem ez a kérdés.

Kedves 2-es: Attól hogy valaki megszokta az egyedüllétet, miért ne beszélgethetne kötődés, ragaszkodás nélkül másokkal? Nem tervezem hogy remetévé válok, úgy gondolom attól független hogy nem szeretnék párkapcsolatot, sem családot alapítani illetve nem érdekelnek a szex, alkalmi, barátság extrákkal meg egyéb hangzatos kapcsolati formák, attól még lehet beszélgetni másokkal. De ez nyilván szubjektív, mindenki másképp látja.

Kedves 3-as: Neked lehet számít, nekem nem. Szívesen elbeszélgetek 70, 80 vagy akár hányéves nővel, férfival, számomra nincs így megkötés mert én csak ahogy írtam beszélgetőpartnert keresek, ez kortól, nemtől és fizikai távolságtól függetlenül működhet. Nyilván ha az ember társat keres vagy alkalmi kapcsolatra keresi a megfelelő embert akkor valóban számít hogy milyen nemű, milyen korú és milyen távol lakik az adott személy. Nekem nincsenek ezzel kapcsolatosan elvárásaim, bármilyen témában szívesen beszélgetek, bárkivel.

2021. márc. 31. 12:06
 5/6 anonim válasza:

Oksa, velem dumcsizhatsz.

Írj magadról, vagy amiről akarsz

2021. márc. 31. 13:41
 6/6 anonim válasza:
Velem is dumcsizhatsz, megigerem, hogy szólok, ha el akarok tunni. +Az eletben tobbe nem akarok szexelni, eskuszom.
2021. ápr. 2. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!