Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Híányzik egy lánybarátom. Mit...

Híányzik egy lánybarátom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Én fiú vagyok ő lány!

4 évig voltunk barátok, nagyon jó volt a kapcsolatunk. Szinte nem volt semmi sem titok és támogattuk egymást mindenben.

Nem találkoztunk már egy éve, közben lett egy párkapcsolata. Ezek után hanyatlott a barátságok ritkábban beszélgettünk. Azóta már szakított a fiúval, de utána se beszéltünk.

2 hónapja beszéltünk és azt mondta, hogy ő már bele fáradt, hogy én nekem támasz kell és a saját életét nem tudja rendbe rakni, nemhogy a másét. De én nem erőltettem rá semmit és az életem is rendben van... szóval nem értem miért írja.

Ezt csak azért írtam le, hogy tudjátok mi történt.

Mindenek ellenére híányzik, hogy nem tudom mi van vele.

Mit tehetnék, ti hogyan dolgozzátok fel az ilyen kapcsolatokat?

Ez majdnem felért egy szakítással.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2021. febr. 19. 12:49
 1/4 anonim válasza:
Nekem számtalan ilyen barátságom volt, és te még szerencsés is vagy. Nekem pár hónap alatt véget értek ezek a barátságok, de egyet tudok mondani: ha egyszer egy lány azt mondja, hogy nem akar veled barátkozni, mindegy milyen szavakkal fejezi ki, akkor hiába küzdesz érte, csak mégjobban elriasztod magadtól. Ez a jobbik eset, nekem sok olyan is volt, aki egyszerűen eltűnt.
2021. febr. 19. 12:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Azóta nem is beszélünk, nem írok neki, mert már miért?

Igazából csak az a baj, hogy nehéz kiheverni és híányzik.

2021. febr. 19. 13:10
 3/4 anonim válasza:
Ok
2021. febr. 19. 14:27
 4/4 kerjoz válasza:
szerintem kicsit tobbet is ériztél vagy még érzel iránta mint szimpla barátság! ...elkell fogadni és tovább lépni, nincs más út! ..az évek telnek, mire vársz ?
2021. febr. 20. 05:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!