Nagyon zárkózott vagyok, hogy tudnék megnyílni?
Az új helyek mindig új lehetőséget is jelentenek. Ahol még nem ismernek, ott lehetsz kicsit más, mint korábban. De amúgy
egy kicsit rossz a kérdés, amennyiben felesleges ezen előre rágódnod. Már ezzel ásod be magad egy felesleges gödörbe :-) Mert miért is kéne neked megfelelned ilyen szinten és majd, amikor oda jutsz. A nemsokára az szeptember lesz? Felesleges január 15-én ezen rágnod magad, nem? Amúgy nem mindenki bulikirálynő, vannak csendesebbek, visszahúzódóbbak is. Nincs ezzel baj. Ha lesz egy-két ember, akivel szívesen beszélgetsz, lehet, hogy neked ez elég. Elég? Mit szeretnél? A fiúk sem mind a legharsányabbakat szeretik! Szerintem fogadd el magad, olyasmit ne várj el magadtól, ami nehezen megy e téren. Te ilyen vagy, kész. De ha odajön egy fiú, és tetszik, akkor vele azért lehetsz kedves. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!