Valaki barátkozna egy egyetemista lánnyal?
Sajnos eléggé félénk vagyok és emiatt nincsenek barátaim.
165 cm magas vagyok, 50 kg vékony testalkatú, kék szem, szőke haj.
XII. kerület
De inkább ne írjatok, nem barátkozom itt, inkább a Badoo-t használom. Így elég necces itt, kitudja kik vannak itt...
Köszönöm a tanácsodat, csak lányokra fókuszálok inkább. A fiúk reménytelen esetek, mindegyik csak azt akarja...
Azért, mert elég érdekes, ha egy 30 vagy 40 éves egy húszévessel akar barátkozni, nem? Nincs neki jobb dolga?
Pedig nagyon is igaza van a kérdezőnek, mert a 30-as 40-es "csávóknak" az lenne a feladatuk, hogy dolgozzanak, éljék az életüket és legyenek el a barátnőjükkel, vagy ha nagyon komoly a dolog, akkor a feleségével, családjával töltse el a napjait, normális ember aki céltudatos, az nem jár fel ide GYK-ra barátkozni, pláne nem egy 20 éves lánnyal, aki akár a gyereke is lehetne...
És tény és való, hogy rengeteg 30-as és 40-es csávó van, aki egyszerűen csak szexre kapható nőt keres, és akkor csodálkoznak, hogy miért tartanak ott, ahol...
Nekem ez a véleményem erről.
Ja és slusszpoén, hogy 19 éves fiú vagyok 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!