Pesti "elit" egyetemisták (corvinus, elte, bme, Semmelweis), ti lenézitek azokat akik vidéki egyetemen tanulnak? Barátkoznátok velük, vagy elkerülnétek őket, mondván ők gagyi egyetemen tanulnak akikből nem lesz semmi?
Győrben, A széchenyi egyetemre járok, 22 évesen kezdtem nappalin a gazd.men alapszatok. MIndig is az ELtére vagy Corvinusra szerettem volna menni tanulni, de az élet közbe szólt. Nagyon tartok attól, hogy azok akik Pesti "elitebb" egyetemeken tanulnak, azok nem barátkoznának velem, sőt le is néznének emiatt.
Nektek mi a véleményetek, tapasztalatotok?
N/22
És ez mégis milyen élethelyzetben történne meg?
Te Győrben élsz, úgysem leszel napi kapcsolatban pesti egyetemistákkal. Nem velük lesz lehetőséged barátkozni. Egy buliban meg ha összefutnak különböző emberek, akkor általában a bulizással foglalkoznak, nem azzal, hogy ki honnan jött.
Én nem nézek le senkit. Ha valaki nagyon siránkozik, hogy milyen nehéz az egyeteme és mennyire szopatják akkor nagyon szoktam mosolyogni. De szerintem nagyon ritka az olyan, hogy azért ne barátkoznának veled, mert nem "elit" egyetemista vagy..
(BME-VIK)
Messzemenően nem érdekel, hogy ki hol tanult.
Az érdekel, ki mit TUD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!