Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Budapesti egyetemistaként hol...

Budapesti egyetemistaként hol tudnék barátkozni?

Figyelt kérdés

Az elején félénk voltam nagyon (pl gólyatábor). Illetve bejárós vagyok Pest megyéből és most tavasszal kezdtem el érezni azt a felszabadulást, korlátmentességet amiről olyan sokan beszélnek. Nagyon jól sikerült az első félévem, mert önigazolásra volt szükségem, hogy itt a helyem. Részben emiatt szociálisan nem kerültem annyira a középpontba. Oké, van néhány ember, akivel elvileg barátokként tekintünk egymásra. De eltűnt a gimis emberek nagy része (jobban mondva naggyon ritkán találkozunk) és ez a pár új ember nem pótolta őket. Sőt, mintha ezek is tűnnének el. Úgy gondolom értelmes srác vagyok, érdeklődő, barátságos (pedig nem vagyok elbizakodott)

Hol tudna barátokra, közeli kapcsolatokra lelni egy budapesti 20 éves egyetemista srác, aki érdeklődik a nyelvek, humán tudományok, filmek, művészetek (és egyébként rengeteg más dolog iránt)?

2017. jún. 13. 21:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%
Probalj meg nyitni mas emberek fele. Egyetemen pl beszelgetest kezdemenyezni, aztan elhivni valahova meg mondjad hogy hozza a baratait is. En ezt csinalnam. Persze ne igy hirtelen tamadd le xy-t. Hanem eloszor csak beszelgetni probalj, aztan legkozelebb meg hivd el valahova.
2017. jún. 13. 23:20
 2/18 anonim ***** válasza:
Hol tudnál ismerkedni? Kocsma, buli, valamilyen sport egyesület... Stb.
2017. jún. 14. 12:33
 3/18 anonim ***** válasza:

Az érdeklödésed tárgyai engem is vonzanak ,csak nekem "elvileg" sincsenek barátaim.

24f

2017. jún. 14. 18:35
 4/18 anonim válasza:
Szia! Én 19 éves lány vagyok, egy éve költöztem fel a legjobb barátommal, de ő egy hete visszaköltözött vidékre. :( Alapvetően társasági ember vagyok, szeretek eljárogatni, beülni meginni valamit :D Sajnos nekem suli mellett sokat kellett dolgozni, ha maradt időm azt is a legjobb barátommal töltöttem, szóval akiket meg is ismertem, azokkal sem alakult ki túl szoros kapcsolat. Ha gondolod akkor felvehetnének esetleg a kapcsolatot! :)
2017. jún. 14. 22:08
 5/18 anonim válasza:
Azt kihagytam hogy barátkozásra gondoltam, nem párkeresésre! :D De amit írtál az alapján szimpatikus vagy. :)
2017. jún. 14. 22:10
 6/18 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy nem fórum,de jelenleg nekem is van pár megüresedett hely a barát felvi listámon:D Szeptembertől jogot tervezek tanulni. 21/F Akár kialakulhatna innen is egy baráti kör Skacok,nem?:D
2017. jún. 14. 22:32
 7/18 anonim ***** válasza:
Èn is szeretnék társulni!
2017. jún. 14. 22:36
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is!
2017. jún. 14. 22:50
 9/18 anonim válasza:
Azta, ezt nem gondoltam volna! :D Én benne vagyok! (4, 5ös voltam)
2017. jún. 14. 22:54
 10/18 anonim ***** válasza:
Akkor kezdésképpen írok privátban mindenkinek,aztán a későbbiekben akár zárt Facebook csoportot is létre lehetne hozni. :) (Habár én eléggé Facebook ellenes vagyok)
2017. jún. 14. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!