Budapesti egyetemistaként hol tudnék barátkozni?
Az elején félénk voltam nagyon (pl gólyatábor). Illetve bejárós vagyok Pest megyéből és most tavasszal kezdtem el érezni azt a felszabadulást, korlátmentességet amiről olyan sokan beszélnek. Nagyon jól sikerült az első félévem, mert önigazolásra volt szükségem, hogy itt a helyem. Részben emiatt szociálisan nem kerültem annyira a középpontba. Oké, van néhány ember, akivel elvileg barátokként tekintünk egymásra. De eltűnt a gimis emberek nagy része (jobban mondva naggyon ritkán találkozunk) és ez a pár új ember nem pótolta őket. Sőt, mintha ezek is tűnnének el. Úgy gondolom értelmes srác vagyok, érdeklődő, barátságos (pedig nem vagyok elbizakodott)
Hol tudna barátokra, közeli kapcsolatokra lelni egy budapesti 20 éves egyetemista srác, aki érdeklődik a nyelvek, humán tudományok, filmek, művészetek (és egyébként rengeteg más dolog iránt)?
Ha van még szabad hely, én is jövök szívesen. :D
20/F
Sziasztok!
Csak jövő hónaptól leszek Budapesten, emiatt még nekem sincsenek ott ismerőseim, barátaim szóval szívesen ismerkednék veletek és csatlakoznék Facebook / egyéb csoportba, amiből később akár közös programok is lehetnének :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!