Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Negyvenes pasi vagyok. Dumcsiz...

Negyvenes pasi vagyok. Dumcsiznék, lányok de fiúk is irhatnak. Kormegkötés sincsen. Ki akar dumcsizni velem?

Figyelt kérdés

De legalább arra ne légy lusta hogy ha üziket váltunk akkor az előzőből törölj és ne csak automatikusan hozzáirj. Mert előbb utóbb kilóméter hosszú lesz.

Magamról :megértő, rendes, figyelmes, korrekt pasi vagyok. Pontos, aránylag precíz.

2020. nov. 19. 11:42
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Azokban akik a hibát keresik amikor csak dumcsizni akart az ember.

Mert ehhez mindenki ért, önjelölt pszichológusok és bírák társadalma lettünk.

De részemről ezt a kérdést lezártam. A cél megvolt, telt az idő, de már uncsi a sok birkát győzködni.

Szóval császtok, okosok, léptem,... Most már irhattok akármit, nem olvasom.

2020. nov. 19. 15:07
 22/26 anonim válasza:
Ahogy gondolod. Senki sem magába abba a dologba kötött egyébként bele, hogy te beszélgetni, és haverkodni akarsz, de ezek szerint ebbe is bele lehetne, mert nem azt szerettél volna, hanem csak az időd elütni. Ezzel az a gond, hogy azokkal is szórakoztál egyet, akik viszont esetleg komolyan barátkoznának. Ennyit az értelmi szintedről ilyen szinten. Jah és a gond veled az az, hogy mindenbe és mindenki beleállsz.
2020. nov. 19. 15:10
 23/26 anonim válasza:

Az a fajta aki 3 sör után nem óckodik elverni az asszonyt, de ha férfi elõtt kell keménynek lenni meghunyászkodik.

Kinek kéne az ilyen?

2020. nov. 19. 15:13
 24/26 anonim válasza:
Nagyon jókat szórakozok rajtatok,köszi FI,feldobtad a napom😀
2020. nov. 19. 15:34
 25/26 anonim válasza:
Meg kell adni, Kérdező, igazán szimpatikus ember vagy a válaszaid alapján.
2020. nov. 19. 16:34
 26/26 anonim válasza:
Meleg vagy?Ez a dumcsizni szó tiszta gáz.
2020. nov. 19. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!