Negyvenes pasi vagyok. Dumcsiznék, lányok de fiúk is irhatnak. Kormegkötés sincsen. Ki akar dumcsizni velem?
De legalább arra ne légy lusta hogy ha üziket váltunk akkor az előzőből törölj és ne csak automatikusan hozzáirj. Mert előbb utóbb kilóméter hosszú lesz.
Magamról :megértő, rendes, figyelmes, korrekt pasi vagyok. Pontos, aránylag precíz.
8 as 9 es.
Nehéz eset lennék?
Tudod amilyen a mosdó olyan a törölköző.
Nehogy már jópofizzak azzal aki bunkózik velem?
Amúgy még visszafogott vagyok és finom, 😀😀
Na de el is ment a kedvem itt beszélgetni akárkivel is.
Vegyétek úgy hogy kérdés visszavonva. Beszélgesen az ilyenekkel a hóhér. 😀
Kérdező, de beszélgettem itt hosszabban már másokkal is, és igen, tudom hogy hosszú és km-eket kellene görgetni. Köszönöm az alaptalan feltételezést, és azt is hogy a további felére hogyha normális beszélgetés zajlik, akkor a két ember nem itt folytatja a haverkodást... Örülök hogy kiragadtad a lényeget. Jah, nem.
Valaki írta hogy nehéz eset vagy. Igen, valóban az vagy most már szerintem is. Gyakorlatilag csak kötekedsz.
5-ös és 15 - ös.
Látom te ugyanaz vagy.
Nos, akkor elmagyarazom, hogy még te is értsd.
Olvass vissza.
Mit mondtam?
Hogy nem árt törölni az üziket mert nagyon hosszú lesz és nem győz az ember görgetni aztán hogy egyáltalán elküldje.
Erre fel te értetlenkedsz hogy minek kellene törölni?
De aztán csak elismered hogy igen törölni érdemes mert hosszú lesz.
De akkor minek értetlenkedsz?
Hisz te magad is ugyanezt mondod hogy kilométereket kellene görgetni.
A másik fele meg az amire nem tértem ki hogy hipp hopp nem térek át pl mesengerre, amíg nincs meg az összhang. Vagyis addig itt kellene beszélgetni de ennyi értetlen embert mint ti, buldózerrel nem lehetett volna összetolni.
Pl az első is azzal kezdi hogy ugyan már áruljam el hogy hány éves vagyok.
Nem mintha nem ezzel kezdtem volna, csak hát vak a szerencsétlen vagy eleve az a két bolyongó agysejtje nem tudja értelmezni a szöveget.
20 as
Én nem te vagyok... 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!