Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek nincs kedve beszélge...

Valakinek nincs kedve beszélgetni? 28l

Figyelt kérdés

2020. okt. 17. 15:59
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Elárasztanak a beszélgető partnerek innentől nem sok esély maradt 😁 Hová valósi vagy ha szabad tudni?
2020. okt. 17. 16:35
 12/27 anonim válasza:
#10: Aham... Értem. Amúgy az a gond, hogy mindegyikőtök így kezdi, aztán egy kezem is sok lenne megszámolni, hányan cselekedtek is úgy, ahogyan azt eleinte ígérték. Na jó, fogjuk rá a napfoltokra, biztosan azok okozzák az emlékezet szelektivitását némelyeknél. Vagy egyszerűen csak olyan a gerincük, mint a ruszlinak. Na, ma sem leszek már sokkal cinikusabb, egyszer ez fog a sírba vinni, meg a fekete autó.
2020. okt. 17. 16:36
 13/27 A kérdező kommentje:
12, Engem nem zavar a cinikus hangvétel. Sőt, teljesen igazad van úgy gondolom, ezért nem is tudnék haragudni Rád valamint vitába sem szállnék hiszen biztos a sok rossz tapasztalat miatt írsz ilyeneket vagy csak simán az évek meg a rutin.
2020. okt. 17. 16:50
 14/27 anonim válasza:
#13: Mindkettő. Addig nem hiszek el senkinek semmit, amíg nem bizonyít. És a legtöbb embernek csak a szájkaratéig terjed a tudása, viszont amikor már bizonyítani kellene, akkor hirtelen huss... Ez különösen akkor szar érzés, amikor kezded megkedvelni az illetőt, aztán meg jól beléd rúg és megaláz azzal, hogy mint egy idióta várod a válaszát, míg végül rájössz, hogy elvitte a cica. Vagy az ufók. Vagy elutazott Sehollandiába. Esetleg eladták szexrabszolgának egy arab sejknek. El tudom fogadni, ha nem tetszem valakinek, vagy ha bármilyen okból nem vagyok szimpi, csak akkor ezt közölje normális módon, ha már én is megtiszteltem őt a normális viselkedéssel. Nyilván én sem vagyok tökéletes, én is szoktam hibázni, csak nem értem a szó és ok nélküli eltűnéseket.
2020. okt. 17. 17:03
 15/27 anonim válasza:
persze hogy lenne, de nincs kivel :(
2020. okt. 17. 17:52
 16/27 anonim válasza:
Az ilyen kérdezők tűnnek el a beszélgetésből szó nélkül, akik papolnak a helyes illemről és udvariasságról. Múltkor is ilyen csajjal beszéltem, szóba került a szex és hopp eltűnt. Másik csajtól mondtam és kérdeztem poénosat a szexről az is eltűnt. Harmadik csajnak is mondtam vmit a szexről az is lelépett. Ezek mind olyan csajok voltak, akik tiszteletről dumáltak és ők szívódtak föl szó nélkül. Pedig semmi csúnyát nem kérdeztem szexen belül. Szóval nem kérek belőled kérdező.
2020. okt. 17. 18:19
 17/27 A kérdező kommentje:
Ha a beszélgetési témáid ennyiben kimerültek akkor köszönöm Neked a visszautasítást a felhívásomra! Szép estét kívánok Neked!
2020. okt. 17. 18:22
 18/27 anonim válasza:
Nem tudom honnan veszed csak ezekről beszélek, ezek voltak azok a pontok, amikor leléptek egy beszélgetésből. Szövegértés látszik nehéz manapság. Látod erről beszéltem, te is játszod itt az illem tudót aztán mondatot értelmezni nem tudod. Isten ments veled beszéljek privátba. Ezt is csak azért osztom itt meg, hogy lássák mások mi a probléma veletek.
2020. okt. 17. 18:28
 19/27 A kérdező kommentje:
A többiek nevében is köszönöm, hogy felvilágosítás Őket. Szerintem mostmár azt is tudjuk,hogy Veled mi lehet a baj... :)
2020. okt. 17. 18:32
 20/27 A kérdező kommentje:
*felvilágosítod
2020. okt. 17. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!