Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha a páromnak nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a páromnak nincs kedve egyáltalán beszélgetni, mikor munka miatt (után) nagyon fáradt?

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 10:36
 1/8 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nem tudom. Én ha kivagyok, akkor megmukkanni se szoktam. Egy köszönést még kinyögök, fürdés és alvás.

Ellenben a párom minden nap úgy állít haza, hogy megkérdezi milyen napom volt, és ő is elmeséli, hogy neki hogyan telt. Ezt soha semmilyen állapotban nem mulassza el.

Tehát én azt mondom, ha ő ilyen és ilyen is volt akkor teljesen normális. Ha ez új állapot akkor nem biztos.

2016. jún. 10. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Én akármilyen fáradtan is érek haza, a feleségem úgyis beszéltet:) Ő mondjuk amúgy is elég beszédes, de ha nekem nem is lenne kedvem elmesélni pl. milyen volt a meló stb, ő akkor is rákényszerít:)
2016. jún. 10. 10:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Normálisnak normális, én is szoktam örülni ha hazaérek és kidőlhetek a kanapéra. Más kérdés, hogy azért én közbe azért azt megkérdezem a másiktól milyen napja volt, vagy valami
2016. jún. 10. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Nők alapból beszédesebbek. A ferfiak kevésbe. Vagy semennyire. Ennyire egyszerű.
2016. jún. 10. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Olykor-olykor belefér. De ha minden hétköznap este ez van, az már rossz jel nagyon is.
2016. jún. 10. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
normális. egész nap a sz@ros munkával kell foglalkoznom, nem fogom még a szabadidőmet is rááldozni. Elég a napot 1x végigélni.
2016. jún. 10. 12:16
 7/8 Flogeir ***** válasza:

Férfiként mondom: ez normális. Én ezzel úgy vagyok, és a feleségem is tudja rólam, hogy én egyébként meghallgatom, amit ő mond, időnként reagálok is, de az is benne van, hogy el kell fogadnia, hogy ha nagyon be vagyok "zombulva", akkor lehet, hogy másnapra semmire nem emlékszek abból, mit mondott.

A napközben történtekről szerintem a legtöbb férfi nem szeret beszélni, aki meg igen, azt nem kell beszéltetni, mert úgy is elmondja. A legtöbb férfi kikapcsolódásra vágyik a meló után, és attól mi sem áll távolabb annál, hogy beszámoljon és ezzel újraélje a napközben történeteket.

Én azt tanácsolom, hogy ha az nem zavarja, akkor te csacsogj hozzá. Ha ez is zavarja, akkor várd meg a "pihenőnapokat".

Nyilván ha melótól és fáradtságtól függetlenül sosem beszélget veled, az nem egészséges.

2016. jún. 10. 12:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Én akkor vagyok így ha délelőttös műszakban vagyok. Fizikai munkát végzek, szellemileg is meg kell oldani dolgokat, kiszámolni ezt-azt, így a műszak végére álmos is vagyok, és fáradt is fejben és fizikálisan. Szeretem a párom, de ilyenkor tényleg nem menne a beszélgetés.
2016. jún. 10. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!