Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a páromnak nincs kedve egyáltalán beszélgetni, mikor munka miatt (után) nagyon fáradt?
Nem tudom. Én ha kivagyok, akkor megmukkanni se szoktam. Egy köszönést még kinyögök, fürdés és alvás.
Ellenben a párom minden nap úgy állít haza, hogy megkérdezi milyen napom volt, és ő is elmeséli, hogy neki hogyan telt. Ezt soha semmilyen állapotban nem mulassza el.
Tehát én azt mondom, ha ő ilyen és ilyen is volt akkor teljesen normális. Ha ez új állapot akkor nem biztos.
Férfiként mondom: ez normális. Én ezzel úgy vagyok, és a feleségem is tudja rólam, hogy én egyébként meghallgatom, amit ő mond, időnként reagálok is, de az is benne van, hogy el kell fogadnia, hogy ha nagyon be vagyok "zombulva", akkor lehet, hogy másnapra semmire nem emlékszek abból, mit mondott.
A napközben történtekről szerintem a legtöbb férfi nem szeret beszélni, aki meg igen, azt nem kell beszéltetni, mert úgy is elmondja. A legtöbb férfi kikapcsolódásra vágyik a meló után, és attól mi sem áll távolabb annál, hogy beszámoljon és ezzel újraélje a napközben történeteket.
Én azt tanácsolom, hogy ha az nem zavarja, akkor te csacsogj hozzá. Ha ez is zavarja, akkor várd meg a "pihenőnapokat".
Nyilván ha melótól és fáradtságtól függetlenül sosem beszélget veled, az nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!