Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért nem fogja fel, hogy munka közben nem tudok vele beszélgetni telefonon?
A munkaidőben telefonálgatás azt jelenti, hogy addig sem dolgozol. Én biztos megválnék egy ilyen alkalmazottól, egyszerűen a napi munkaidőben nekem dolgozik, nem foglalkozhat mással. Aki ennyit nem bír ki, az nem alkalmas arra, hogy munkát vállaljon.
Majd ha kirúgnak, akkor a barátnőd elhagy, mert akkora lúzer vagy, hogy egy munkahelyről kirúgattad magadat.
Elég beteg dolog ez a telefonálgatás, sok ismerősömnek van olyan mobil csomagja, hogy egymást ingyen hívhatják a párjukkal, ezért egész nap pofáznak a semmiről. Számomra ez érthetetlen és undorító. Ilyen emberrel egy légtérben tartózkodni is igazi idegtépő kihívás.
Szívlapát jár érte.
Amúgy szerintem unatkozik a barátnőd, nincs élete, illetve rendkívül unalmas, így szórakoztatja magát. Ez a telefonálgatás nem a szerelem jele, hanem pótcselekvés.
Állítsd le sürgősen.
13:01-nek igaza van. elég idegesítő a kollégáknak is ez. volt egy titkárnőm, aki ugyanezt csinálta, 2X rászóltam, harmadjára kirúgtam, mert egyszerűen idegesített, hogy egész nap a pasijával csacsog, a telefont meg én kapkodom fel közben.
ha vészhelyzet van, hívják az embert a cégesen, egyébként meg telefon kikapcs. az összes kolléga mgértette ezt, mondtam, hogy nem akarom összeszedni a telefonokat reggelente, mint a dedóban, de nem akarom meglátni, hogy valaki telefonálgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!