Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm miért nem fogja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm miért nem fogja fel, hogy munka közben nem tudok vele beszélgetni telefonon?

Figyelt kérdés
A barátnőm munkahelyemen állandóan felhív, teljesen felesleges dolgokkal, és mikor leteszem a telefont, akkor a fejemhez vágja, hogy bunkó módon lerakom, meg nem akarok vele foglalkozni. Hiába magyaráztam el már neki ezerszer, hogy a munkahely az munkahely, és nem lehet csak úgy magánéleti telefonokat intézni, mert van főnökség is, akik nem jó szemmel nézik ezt.
2011. aug. 17. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha ezt nem érti akkor éretlen még.
2011. aug. 17. 12:54
 2/9 napietus ***** válasza:
65%
azért, mert nem adott szegénykének a Jóisten elég észt hozzá. némítsd le vagy kapcsold ki a munkahelyen a telefonodat, én sem tűröm, hogy az alkalmazottak ott éljenek családi életet.
2011. aug. 17. 12:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Éretlen még szerintem. A munkahely az munkahely ott ennek nics helye.. most nem azt modom, vészhelyzetben nyilván nem gond ha valamit telefonálsz, de nem állandóan mert kirúgnak.. vagy csináld tovább.. és mond meg hol van üresedés.. ugyis munkát keresek.. :)
2011. aug. 17. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Hát elég gyerekes lehet ha nem fogja fel..
2011. aug. 17. 12:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A munkaidőben telefonálgatás azt jelenti, hogy addig sem dolgozol. Én biztos megválnék egy ilyen alkalmazottól, egyszerűen a napi munkaidőben nekem dolgozik, nem foglalkozhat mással. Aki ennyit nem bír ki, az nem alkalmas arra, hogy munkát vállaljon.

Majd ha kirúgnak, akkor a barátnőd elhagy, mert akkora lúzer vagy, hogy egy munkahelyről kirúgattad magadat.

Elég beteg dolog ez a telefonálgatás, sok ismerősömnek van olyan mobil csomagja, hogy egymást ingyen hívhatják a párjukkal, ezért egész nap pofáznak a semmiről. Számomra ez érthetetlen és undorító. Ilyen emberrel egy légtérben tartózkodni is igazi idegtépő kihívás.

Szívlapát jár érte.

Amúgy szerintem unatkozik a barátnőd, nincs élete, illetve rendkívül unalmas, így szórakoztatja magát. Ez a telefonálgatás nem a szerelem jele, hanem pótcselekvés.

Állítsd le sürgősen.

2011. aug. 17. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Mondd meg neki, hogy keressen ő is munkát, és ha dolgozik, majd meglátja, hogy is van ez.
2011. aug. 17. 13:02
 7/9 napietus ***** válasza:
60%

13:01-nek igaza van. elég idegesítő a kollégáknak is ez. volt egy titkárnőm, aki ugyanezt csinálta, 2X rászóltam, harmadjára kirúgtam, mert egyszerűen idegesített, hogy egész nap a pasijával csacsog, a telefont meg én kapkodom fel közben.

ha vészhelyzet van, hívják az embert a cégesen, egyébként meg telefon kikapcs. az összes kolléga mgértette ezt, mondtam, hogy nem akarom összeszedni a telefonokat reggelente, mint a dedóban, de nem akarom meglátni, hogy valaki telefonálgat.

2011. aug. 17. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
hülye ez? mit hívogat? :D ahh úristen, biztos nem tud megfőzni egy tojást, és azért sipákolt, hogy segítsél neki begyújtani a gáztűzhelyet -.- :D
2011. aug. 17. 15:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsold ki a telefonodat.
2011. aug. 17. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!