Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt mélyen spirituális ember?

Van itt mélyen spirituális ember?

Figyelt kérdés

Ismerkedni szeretnék akárkivel, aki belsőleg elég érett elfogadni isten gyönyörű világát. Főleg beszélgető kapcsolatot keresek, de ezen belül bármi lehet. Olyan emberekre vágyok jelenleg, akik szabadon, érzelmesek, autonómok, meditálnak. Nem egyszerre, ezek egyike is elég.

Írj bátran, hátha te vagy az, akivel közösen teremthetünk valami igazán fényeset.

Csak személyiség számít! Nekem mindent elmondhatsz, mindent szeretettel elfogadok.

2020. okt. 12. 10:30
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Nem. Én tényleg benne voltam ebbe. Istent csak a jó és tiszta cselekedetek által lehet megismerni, ezt pedig az evangéliumok szerint csinálni.
2020. okt. 24. 21:06
 22/28 A kérdező kommentje:
Téves kép él benned a spiritualizmusról. Kétlem, hogy bármennyire is benne lettél volna valaha is.
2020. okt. 30. 07:30
 23/28 anonim válasza:
Olyan okosnak hiszed magad kérdező, hogy azt hiszed mindent tudsz. Valószínű csak egy téveszme amit "érzékelsz" és csak úgy beskatulyázol másokat...
2020. okt. 31. 04:17
 24/28 anonim válasza:
Hidd el, én tényleg benne voltam. Viszont tényleg az egész arról szólt, hogy saját magamnak hazudjak, szeretnélek téged is megvédeni ettől. Azt hiszed, hogy ez az egész a békességről szól, de sajnos igaz amit az előző ír, tudat alatt tényleg sok cinikusság vagy szarkazmus, okoskodás van benned. Sok kérdéshez ahol ismerkedni akarnak például kiírod, hogy "Jó sokat írtál. Tetszik a személyiséged." Semmit nem ártottak neked azzal, hogy keveset írtak magukról.
2020. okt. 31. 09:15
 25/28 anonim válasza:

De miért isten világának hivod?

Hivhatod, univerzumnak,angyalnak, akarminek.

Pont ugyanaz.

Egy a lényeg, van, és tisztelni kell.

Csak azért kérdem, mert nyomon követem a valaszaid, és N emlékszem, hogy valaha is Istennek hovtad volna.

2020. okt. 31. 09:24
 26/28 anonim válasza:

Ted Vixen, engedd meg, hogy leírjam a véleményem.

Most csakis kritikát kapsz tőlem, fogadd szeretettel.

Nem tartalak melyen spirituális embernek, mert, aki az, ő egy kiegyensúlyozott lélek.

Nincsenek korszakai,amikor iszik, vagy éppen nem.

És most nem az itallal van a baj.

Nem beszél, ír lekezelően.

Te igen. Itt a gyakori közönségének, nagyon szépen nagy szavakkal előadva írod le a dolgokat, válaszolsz a kérdésekre.

Egy alkoholista, hajléktalan embert is tisztel, hisz tőle is tanul...

A mélyen spirituális ember nem trollkodik.

Véleményem szerint, te ott tartasz, hogy jól használod a programozást, a most divatos vonzas törvényét.

Sokat meditalsz, ezért sikerül, van siker élményed.

Ráadásul, a nagyon nagyon mélyen spirituális emberek, sosem teremtenek nagyot.

Ahogy írtad.

Mert minden nagy...

Az egy szál fű,ami kinő a földből az is egy nagy dolog.

Persze másnak természetes.

Fogadd szeretettel, és sokat tanulj, ha tovább szeretnél fejlődni.

2020. okt. 31. 11:37
 27/28 anonim válasza:

Bocsánat elírtam.

Red Vixen*

2020. okt. 31. 11:38
 28/28 A kérdező kommentje:

23# Nem hiszem soknak magam. Csak azt mondtam, amit én spiritualizmusnak nevezek, az egy nagyobb, igazabb valami, mint amit 17#-es írt. Az út amit most követ, sokkal spirituálisabb, mint az út, amit egykor követett és spirituálisnak nevezi.

Én nem " "érzékelsz" "-ek semmit sem. Látom a válaszokat, és nincs bennük az a megnyílás, imádat, áhítat amit kerestem. Pedig nem keresek nagy dolgot, csak egy kis bölcseletet, istenszeretet, még ha azt nem is így nevezzük.

Nem skatulyázok, csupán egy speciális körön belül keresek magamnak társat.

24# Én igazán hálás vagyok, de engem nincs mitől megmenteni. Én vulgáris is vagyok. Ez is a részem. Amikor azt írom, éreztetni szeretném, hogy a lényeget kihagyták, azt ami ismerkedni akar. Szerintem egészséges mértékben van bennem ez is, cinikusság is, szarkazmus is.

Hidd el nekem, hogy nem voltál benne. Az igazi spiritualizmus nem ideák követéséről szól, hanem a komplett életről, mindenről, amihez kapcsolódni tudsz. A békesség csak egy eszköz, egy készség ami komplex, egyéni formában leledzik bennünk.

Sajnálom, hogy arra húzódtál, hogy hazudj magadnak. Én is csak próbálok tisztában lenni magammal. Tudom, hogy rengeteg minden van bennem. Rossz dolgok is. De nem csoda. Szerintem ez a bolygó egy nagy zárt osztály. Nagyon betegek vagyunk.

25# Mert belülről jövő érzést, így lehet legjobban leírni. Ami nekem isten, azt nehéz szavakba önteni. A mindenség, ez a csodás létezés.

Az univerzum csak az anyagi oldal. Én a benne lévő csodára utalok. Ezt egy szíves ember érzi belül, még ha nem is tudja, hogy érzi, vagy mellette nagy bajai vannak.

Sok helyen hívom istennek. Próbálok úgy beszélni, ami a másik oldalnak befogadhatóbb.

26# Szeretettel fogadom.

Én "kiegyensúlyozott lélek"nek tartom magam.

Szerintem az élet állhat korszakok összességéből, akár ilyenekből is. Fiatal koromban használtam rituális célokra az alkoholt. Szerintem ez is egy eszköz, amit használni lehet, és én már so so tudom használni.

Én amúgy már nem igazán iszom sose.

Közben nincs bennem rossz érzés. Főleg a mókához van közel. Én ugratok.

Nem szoktam trollkodni. :O

Volt időszak, amikor más dimenziós tudatállapotokba tudtam lépni. Jelenleg ilyen élményekre nincs szükségem spirituálisan. De a szívemben ott a nagy vágy, és az áhítat.

Egy dolog egyik oldalát írod le. A másik oldala, hogy mindennek megvan a saját egyedi mértéke és értéke, amennyire benne van a fény, és adhat a világnak a létezésével. Az én spiritualizmus fogalmamban a kettősségek egybe olvasztása is az egyik cél. Mindkét, illetve több oldalt elsajátítani.

Próbálok sokat tanulni, és haladok.

Köszönöm.

2021. jan. 26. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!