Van valami spirituális magyarázata?
Nagyjából leírom a történetem.
Középiskolában találkoztam egy olyan személlyel, aki szemtől szemben jóba volt velem, a hátam mögött pedig áskálódott mint utólag kiderült, mert irigy volt rám. És azóta sorozatosan jönnek a rossz dolgok az életembe...
Meghaltak körülöttem sokan, elhagytak a barátaim, súlyos betegségem lett. A családom szinte összes tagjánál is folyamatosan jön a sz*r. Vetélés, halál, baleset, anyagi gondok stb. Viszont ugye tudjuk, hogy az átok visszaszáll... Az említett személynek is súlyos betegsége lett. Utólag tudtam meg, hogy elég erősen sátánista volt, és én mit sem tudtam erről, ugyanúgy lógtam vele. Annyit észrevettem, hogy eléggé kerülték az emberek, de ez engem egyáltalán nem zavart.
Ha rontás van rajtam akkor azt ki tudja megmondani és hogy lehet tőle megszabadulni? Már rettegek szinte, hogy még mi jöhet...
Olyan erős átkot létrehozni, ami nem csak téged, hanem a barátaidat, és családodat is ilyen szinten érinti, egy fiatal még akkor sem tud, ha sátánista, és nagyon benne van a dologban. Még olyan személyek sem képesek ilyesmire, akiknek sok évtizedes tapasztalata van. A dolog túl nagy léptékű ehhez. A félelem ugyanakkor csak betegebbé tesz. Ha félsz, hogy megátkoztak, akkor saját magadon fejtesz ki olyan hatást, mint ha átok lenne rajtad. Ha a balszerencsés dolgoktól szabadulni akarsz, először is ne rettegj, mert az önmagában megbetegít. Attól, hogy sátánista a volt ismerősöd, még nem jelenti, hogy meg is átkozott. Ami őt éri, az inkább abból fakad, hogy milyen életet élt, és milyen filozófiát követett, nem pedig egy átok visszahatásából.
Ha nem félsz attól, hogy meg vagy átkozva, a személyes problémáid csökkenni fognak. A családodra ez csak annyi kihatással lesz, hogy nem azt tapasztalják, hogy félsz, és összetörsz a problémáid, és aggodalmad súlya alatt. Ezt nehéz kimondani, és még nehezebb lenyelni, de ha valakinek a nyakába szakad az ég, az általában a saját hibája. Akkor is, ha nem szándékosan tett olyasmit, aminek ez az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!