Van itt mélyen spirituális ember?
Ismerkedni szeretnék akárkivel, aki belsőleg elég érett elfogadni isten gyönyörű világát. Főleg beszélgető kapcsolatot keresek, de ezen belül bármi lehet. Olyan emberekre vágyok jelenleg, akik szabadon, érzelmesek, autonómok, meditálnak. Nem egyszerre, ezek egyike is elég.
Írj bátran, hátha te vagy az, akivel közösen teremthetünk valami igazán fényeset.
Csak személyiség számít! Nekem mindent elmondhatsz, mindent szeretettel elfogadok.
Miért?
Ráerzel, hogy kivel akarsz írni?
12 vagyok
Ha a spiritualitás az élet útja, akkor nem azt kéne tenned, hogy megpróbálod meggyőzni az embereket, hogy próbálják ki ezt? Mert én arról vagyok meggyőződve, hogy Istent nem a spiritualitáson keresztül lehet elérni. Én pedig meggyőzhettelek volna erről és arról, hogy nem mindenki, aki "klasszikus értelemben" hisz Istenben az olyan, mint a legtöbb vallásos, hiszen régen én is spirituális voltam és azt gondoltam, hogy mindenki, aki úgy hisz, mint ahogy most én, az hülye.
15#, szerintem egy kicsit szűken látjátok istent.
Megírnéd nekem miért tartottad volna magad hülyének? Mit hiszel most?
Mondj egy dolgot amivel jobban meg lehet ismerni istent, mint a spiritualitás.
Azért tartottam magam hülyének, mert láttam miket tesznek a vallások és még most is látom. Sajnos az egyházak tele vannak képmutató emberekkel és túl sok dogmát és babonát követnek, tisztelet a kivételnek. Mivel ezt láttam a vallásosok között túl szűk látókörű voltam és feltételeztem, hogy mindenki aki Istenben hisz, az valahogy bolond, kivéve azt, aki úgy hitt Istenben, mint én, azaz a spiritualitás útján. Majd megismertem egy ember és láttam rajta, hogy milyen lélekkel és békességgel beszélt és a tudományban is sokkal előrébb volt, mint én, aztán nem hittem el, hogy Istenben hisz. Azután ismertem meg az Evangéliumokat, amikben ugyanezt a bölcsességet láttam végig. Később rájöttem, hogy a spiritualitással becsaptam magam és boldogságot hazudtam magam.
Istent Jézus Krisztus és az ő beszéde által lehet csak megismerni.
17#, amikor majd még sokkal előrébb fogsz tartani, látni fogod, hogy az maga a spirituálitás. Jézus maga volt a spirituálizmus. Amit te annak hívtál, az egy álarc volt, amit te sme vettél észre, hogy hordod, nem pedig spirituálizmus.
18#, Ahogy kívánod. Mit számít? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!