Más is ennyire rohadtul egyedül érzi magát?
Nekem nyugodtan lehet írni és szivesen meghallgatok bárkit,valamint tanácsot is adhatok! :)
23/F
Hűha. Tanulság: egy felesezős este végén ne nyomkodd a telefont, pláne gyakorit :D (Fogalmam sincs, honnan az a depresszív világnézet, ami kitört belőlem tegnap éjjel, bár valóban sok barátommal eltávolodtunk mostanában egymástól.)
Párommal az ég egy adta világon semmi gond nincs. 5 éve együtt vagyunk, együtt is élünk, minden módon igyekszik kifejezni az érzéseit felém, ahogy én is felé, kiemelkedően jó a kommunikációnk. Alapvetően fel tudjuk találni magunkat szórakozás terén is, de azért más, ha az ember barátokkal is körül van véve, van lehetősége külön is élményeket, tapasztalatokat szerezni, amiket aztán megvitathat a másikkal. Meg persze lehetnek olyan gondolatok, érzéseik is, amiket szívesebben mond el az ember másnak, mint a párjának, vagy hallgatna másodvéleményt. Nem, nem megcsalós, kiszeretős, vagy hasonló témák, mert azt pont, hogy a másik féllel illene megbeszélni (normális esetben). Egyszerűen inkább más szemszög, más gondolatmenet.
Mindenesetre: nincs korosztály, se nem preferencia, nem társkeresés, vagy szűk keresztmetszet számára érthető problémák (bár az intelligencia sosem hátrány).
Nyugodtan írhat nekem, aki úgy érzi hasonló helyzetben van, mint amit én kiírtam, és rázúdítaná egy idegenre, cserébe én sem kímélem :) Életreszóló barátságot nem ígérek, de pár kellemes levélváltásra kapható vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!