Mit csináltok a mai napon?
Reggel elmegyek szerszámboltba mivel a robogót kell javítanim és van egy különleges csavar ami csillag alaku és van benne egy pöcök, Torx csavarnak hívják annyi csavarral,hogy a pöcök miatt csak egy furatos torx kulcs mehet bele. A csavar a hő hatására be van szorulva és az olcsó lyukas torx kulcsom elkopott. Hogyha a minőségi kulcsal sem jön ki akkor hegesztek hozzá egy vasat és akkor gyorsan kicsavarom.
Ez a móka szerintem a délelöttöt elviszi, összerakással együtt, mivel esik az eső ezért elkezdek rendet csinálni, van egy 50m²es garázsom és sajnos felgyűlt a sok lom. Nagyjábol délután 5ig elleszek, utána átmegyek egy barátomhoz ott várhatóan megint este 10ig elleszünk😉
Döglök, sorozatozok, macskázok, kutyázok.
Délután a 30 napos fitness kihívásból megcsinálom a 19. napot. Tegnap megfőztem, így azt sem kell.
Én nemsokára felporszívózom a lakást, aztán megyek piercinget szuratni. Nagyon várom, de félek is tőle, remélem nem fog nagyon fájni
😀
En megyek vasarolni, aztan jonnek a vizsgaim szoval egesz este tanulhatokxd
#6 ne felj tole, menni fog
Családi vigyor party
Lehet hallgatni majd a sok hülyeséget az asztalnál.
Már most hányingerem van tőle
Elmegyek egy ismihez filmezni, ma trash napot tartunk, szóval megnézzük a Wanted-ot.
Utàna bevàsàrlàs hazafele, itthon macskàzom, meg valszeg festegetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!