Ti mit csináltok ezen a hideg, esős, szeles napon?
Figyelt kérdés
Nálam legalábbis hideg, esős, szeles nap van.2015. jún. 20. 16:23
1/11 anonim válasza:
Most jöttem meg, elmentünk barátokkal mindenfele. Ettünk, kerthelyiségben iszogattunk, stb. Végre nincs dög meleg, ez az idő tökéletes
2/11 opened paradise válasza:
Itt sajnos nem olyan,süt a nap :/
Vásároltam,itthon döglök.
3/11 anonim válasza:
Én dolgoztam. Nincs annyira rossz idő, itt nem is esett.
6/11 piriiiii válasza:
Itt nem esik. Bár esne, most jól esne. :D
Tanulok, mert hétfőn szóbeli.
Jó, nem, igazából "tanulok", de inkább zenéket hallgatok, mindenféle mást olvasok, játszom a kutyival.
És Te mit csinálsz?
7/11 anonim válasza:
nalunk 12 fok van es hol sima, hol jegeso valtja egymast reggel ota, neha egy kis dorgessel kombinalva. ha eppen nem esik 20 percig, akkor meg orbitalisan fuj a szel, amitol meg hidegebb erzete van az embernek. ma meg nem mentunk ki a lakasbol, a lepcsohazat leszamitva. hogy mit fogunk csinalni ma? valoszinuleg, semmit.
8/11 anonim válasza:
Semmit :D
Takarítottam, filmeztem, pihentem.
Te kérdező mit csinálsz?
9/11 A kérdező kommentje:
Pizsiben ülök és nyomom a gyakorit. Meg rockot hallgatok. Ettől az időtől tiszta depis kedvem van...
Köszönöm a válaszokat. :)
2015. jún. 20. 17:10
10/11 anonim válasza:
Egy 1:72 méretarányú Messerschmitt Bf 109 G-10 makettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!