Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha esik az eső, vagy nagyon hideg van kint, akkor a szexen kívül mit csináltok a párotokkal?
Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 09:01
1/8 anonim válasza:
Főzünk, filmet nézünk, pihenünk, iszunk egy pohár bort és utána szexelünk, vagy elmegyünk, és beülünk valahova, ahol nincsen hideg, és eszünk egy vacsorát, vagy múzeum, és még sorolhatnám.
2/8 gelazso válasza:
olvasni, veszekedni, tv-t nézni. olvasni. filozofálni, terveket szöni, sportolni, rendet rakni a szekrényekben...
4/8 anonim válasza:
Szexen kívül..(bár azt melegben napsütésben is szoktunk:))
Egy jó film
Társasozunj
Olvasás egymás mellett
Főzünk
Borozunk
Vagy csak beszélgetünk
5/8 Shai-Hulud válasza:
Hát bammeg, ha a szexen kívül semmi más nem jut eszetekbe, akkor nem túl hosszú jövőt jósolok nektek...
6/8 anonim válasza:
Beszélgetünk!! Tudom ez ódivatú és nem menő!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak azért írtam, hogy a szexen kívül, mert ha nem írom oda, akkor biztos olyan értelmes válaszokat kaptam volna, hogy "dugjatok" vagy hasonlót.
2014. febr. 19. 12:49
8/8 anonim válasza:
A szexen kívül szexelünk, ezen kívül szex, aztán szexelünk még és néha van még egy kis szex is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!