25 éven felül vannak akik még chaten beszélgetnek?
Figyelt kérdés
Iskola után meló, ezzel jár az hogy... unalmas savanyú emberekkel vagy körülvéve éveken át és kiölik a lelked és a dank memekkel tartod életben az elmédet. De ugyanakkor nem szereted a társaságot mert inkább a személyes és erős ismerettségekben hiszel, így nem jársz el helyekre ami tele van emberekkel. Hogyan ismerkednek az ilyen emberek? Úgy értem... ő nekik is megvan a társaságuk, csak éppen ők is hasonlóan nem szeretik a tömeget. És főleg ha az ember kisvárosban él... Hogyan működik ez? Itt a vég? :D Mert akkor már indulok is venni egy hintaszéket meg egy macskát (26f)2020. szept. 4. 21:48
11/11 anonim válasza:
Hoppá elküldtem. :D
Na szóval azt akartam írni, hogy párt nem keresek, de szívesen beszélgetek.
2020. szept. 5. 16:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!