25 éven felül vannak akik még chaten beszélgetnek?
Figyelt kérdés
Iskola után meló, ezzel jár az hogy... unalmas savanyú emberekkel vagy körülvéve éveken át és kiölik a lelked és a dank memekkel tartod életben az elmédet. De ugyanakkor nem szereted a társaságot mert inkább a személyes és erős ismerettségekben hiszel, így nem jársz el helyekre ami tele van emberekkel. Hogyan ismerkednek az ilyen emberek? Úgy értem... ő nekik is megvan a társaságuk, csak éppen ők is hasonlóan nem szeretik a tömeget. És főleg ha az ember kisvárosban él... Hogyan működik ez? Itt a vég? :D Mert akkor már indulok is venni egy hintaszéket meg egy macskát (26f)2020. szept. 4. 21:48
1/11 anonim válasza:
Azt jól teszed. Nem szeretek tömegbe jarni èn se pedig 22 vagyok. Az èjszaka veszèlyes az èppeszű embernek.
2020. szept. 4. 21:54
2/11 anonim válasza:
Biztos vannak még, de ez jó volt, egy hintaszéket és egy macskát. 😂
2020. szept. 4. 22:17
3/11 anonim válasza:
Haha tökjó a humorod :D
2020. szept. 4. 22:53
4/11 anonim válasza:
Egy malomban őrölünk, tehát nyavalyás napjaim végén én sem érzek különbül. Írj, ha van kedved, s beszélgessünk egymással :D
28f
2020. szept. 5. 04:30
5/11 anonim válasza:
HahÓ, tanulj Károly bácsi esetből, kutyát szerezz ne macskát!
2020. szept. 5. 04:50
6/11 anonim válasza:
most akkor jól elvagy egyedül vagy nem?
2020. szept. 5. 09:34
7/11 anonim válasza:
Károly bácsi, sírok. :D
2020. szept. 5. 11:19
8/11 anonim válasza:
Nekem a macska már megvan, de a hintaszékre nincs pénzem. A véget sem tudom tisztességesen várni. :(
2020. szept. 5. 13:57
9/11 A kérdező kommentje:
akkor egy rendes széknek vágj le két lábából egy kicsit és úgy fog billegni mint egy hintaszék *genius* :DD
2020. szept. 5. 14:36
10/11 anonim válasza:
Kérdező, sírok ezeken. :D
Nem tudom, hogy part keresel, vagy csak beszélgetni szeretnél,
2020. szept. 5. 16:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!