Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan viseljem jobban a magányt?

Hogyan viseljem jobban a magányt?

Figyelt kérdés

Az évek során eltűntek a barátaim. A nők terhesek lettek, és inkább más anyák társaságát keresték, lekoptak teljesen. A pasik előbb-utóbb dugni akartak, vagy amint kapcsolatuk lett eltűntek (a férfi barátaikat is leszarták, nem csak engem). Új barátokat pedig lehetetlenség találni. A korosztályomban már szinte mindenki anya, akik csak anyákkal vegyülnek. Pl levelezőn járok egyetemre, 4 nő van a csoportban rajtam kívül, 2 férfi. Ezek a nők csak egymással beszélnek, sokszor meg se hallják ha hozzájuk szólunk mi- akik nem vagyunk vér anyák. Egész nap a fikáról, fosról, hányásról beszélnek. Munkahelyen ugyanez.

Gyerekmentes csoportokban incelek vannak, nőgyűlölő nők akik különbnek érzik magukat a "2 lábon járó punciktól" (azaz az anyáktól). Már-már vérlázító milyen stílusban beszélnek..Úgy érzem sehova se illek be. Sehol se tudok új kapcsolatokat kialakítani, beszélgetni..

Hogyan viseljem jobban a magányt?

Ti hogyan viselitek el?

Olyan jó lenne néha beszélgetni olyannak akinek hasonló hobbijai vannak. (Hobbi csopotokban nem szoktak barátkozni, csak az adás-vétel megy, a segítséget kérő kezdők fikázása).

ma 06:25
1 2
 1/11 anonim válasza:
A hobbidról semmit nem írsz. A férfiak meg bizony,előbb-utóbb dugni akarnak,mert ez a normális.
ma 06:42
 2/11 A kérdező kommentje:

Akvarisztika főleg, kertészkedés, rajzolás

Az a durva, hogy az "aszexuális" pasik is dugni akarnak. Ezt kihagytam. Aszex csoporokban is próbálkoztam volna, szintén sikertelenül 🤷🏻

ma 06:57
 3/11 anonim válasza:

23N vagyok,de a velem egykorú nők többsége akikkel gyerekkori barátság/sulis barátságaim voltak már majdnem mind anyuka.

Ha valahol összefutok velük azt hajtsák te miért nem szülsz még stb...a falra mászok tőlük nagyon unalmasak.

Csak a gyerekről és a megélhetésről tudnak beszélni

Sokszor panaszkodnak is.

Velük nem foglalkozom

ma 08:55
 4/11 anonim válasza:
Ha gondolod barátkozhatunk. Házas vagyok, gyerek még csak tervben van, de nálam ez nem jelenti azt, hogy a barátok hanyagolva vannak. Nyilván találkozni nem fogunk tudni annyit a gyerek mellett, főleg ha messze vagy, de például telefonon beszélhetünk.
ma 09:00
 5/11 anonim válasza:
Hát az ügye attól függ milyen ember vagy. Ha skizoid vagy, akkor nincs problem a magánnyal. Ha viszont introvertál vagy és egykicsit jobban magadba fordultál az már baj lehet, ami gondot tudd okozni pld depresszió formájában.
ma 10:37
 6/11 anonim válasza:
az aszex pasik nem akarnak dugni, azok csak valami kamu gyökerek komplexusokkal
ma 11:52
 7/11 anonim válasza:

4-es válaszoló jól mondja. Az tény, hogy gyerek mellett nehezebb összehozni baráti találkozót, de az inkább az első években van, amikor kicsi még a gyerek, mert éjjel-nappal szüksége van a szüleire. De nem lehetetlen megoldani akkor sem, és nem kell, hogy amiatt vége legyen egy barátságnak. Nekem is van gyerekem, amikor baba volt, magamra kötöttem, és mentem vele erre arra, közben találkoztam a barátnőimmel, ha csak kis időre is. Egyik barátnőmnek majdnem azonos korú gyereke van, emiatt is szoktunk találkozni, hogy barátkozzanak egymással a gyerekek.

Az sem igaz, hogy minden férfi csak dugni akar, vannak, akik komolyan ismerkednének. A nőgyűlölőket én is utálom, mivel én is nőből vagyok, de nálam ez eleve kizáró ok. Én ezt úgy oldom meg, hogy nem barátkozok ilyenekkel. Ami a lényeg, hogy nem kell tűrni a magányt, szerencsére nem haltak ki a normális emberek (még), csak türelemmel keresni kell.

ma 12:14
 8/11 anonim válasza:
Én már belefáradtam bármilyen jellegű és célú kommunikációba. Bármennyire is normális, türelmes, érdeklődő próbálok lenni, úgysem jön össze soha semmi. Tőmondatokat, érdektelenséget kapok vissza, rám soha senkinek nincs ideje. Ha van is, akkor az csak ideig-óráig tart, aztán eltűnnek. Ha a netes beszélgetést át akarom vinni az offline térbe, az is baj. Mindenki csak nagyszájú, hogy ő "nem olyan", ő "nem tűnik el", neki "normális emberre van szüksége", neki milyen rossz, mert magányos, de ha bármit próbálok, ugyanúgy nem jutok ötről a hatra.
ma 12:49
 9/11 anonim válasza:
8/ Azt én is utálom, ha elkezdek valakivel levelezgetni várok kb napokig azt kapok egy két mondatos választ. Nem is értem az ilyet. Múltkor levelezgettem egy fejben bajos hölggyel és megemlített egy forum nevet, ahol szokott lenni (legalábbis régen/megmaradt ismerősei onnan vannak). Napokig nem jött válasz kíváncsiságból rá néztem erre a forumra. Voltak dolgai, amiket le is írt ott és három nap elteltével ezt levél formájában jeleztem neki. Már mint amiket olvastam róla. Erre rögtön válaszolt. Végül bontotta a vonalat. Szerintem ő volt megsértődve.
ma 13:21
 10/11 anonim válasza:

Hol van a párod, hogy magányos tudsz lenni mellette?

A mai világban szétestek a közösségek, mert bezárkózunk, elszigetelődünk, nem beszélünk egymással, nem találkozunk, csak a telefont nyomkodjuk és mindent virtuálisan akarunk elintézni.

Szerintem ne online csoportokban gondolkodj, hanem közösségi eseményekben, ahová muszáj elmenni és élőben kommunikálni.

ma 14:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!