Hogyan viseljem jobban a magányt?
Az évek során eltűntek a barátaim. A nők terhesek lettek, és inkább más anyák társaságát keresték, lekoptak teljesen. A pasik előbb-utóbb dugni akartak, vagy amint kapcsolatuk lett eltűntek (a férfi barátaikat is leszarták, nem csak engem). Új barátokat pedig lehetetlenség találni. A korosztályomban már szinte mindenki anya, akik csak anyákkal vegyülnek. Pl levelezőn járok egyetemre, 4 nő van a csoportban rajtam kívül, 2 férfi. Ezek a nők csak egymással beszélnek, sokszor meg se hallják ha hozzájuk szólunk mi- akik nem vagyunk vér anyák. Egész nap a fikáról, fosról, hányásról beszélnek. Munkahelyen ugyanez.
Gyerekmentes csoportokban incelek vannak, nőgyűlölő nők akik különbnek érzik magukat a "2 lábon járó punciktól" (azaz az anyáktól). Már-már vérlázító milyen stílusban beszélnek..Úgy érzem sehova se illek be. Sehol se tudok új kapcsolatokat kialakítani, beszélgetni..
Hogyan viseljem jobban a magányt?
Ti hogyan viselitek el?
Olyan jó lenne néha beszélgetni olyannak akinek hasonló hobbijai vannak. (Hobbi csopotokban nem szoktak barátkozni, csak az adás-vétel megy, a segítséget kérő kezdők fikázása).
Akvarisztika főleg, kertészkedés, rajzolás
Az a durva, hogy az "aszexuális" pasik is dugni akarnak. Ezt kihagytam. Aszex csoporokban is próbálkoztam volna, szintén sikertelenül 🤷🏻
23N vagyok,de a velem egykorú nők többsége akikkel gyerekkori barátság/sulis barátságaim voltak már majdnem mind anyuka.
Ha valahol összefutok velük azt hajtsák te miért nem szülsz még stb...a falra mászok tőlük nagyon unalmasak.
Csak a gyerekről és a megélhetésről tudnak beszélni
Sokszor panaszkodnak is.
Velük nem foglalkozom
4-es válaszoló jól mondja. Az tény, hogy gyerek mellett nehezebb összehozni baráti találkozót, de az inkább az első években van, amikor kicsi még a gyerek, mert éjjel-nappal szüksége van a szüleire. De nem lehetetlen megoldani akkor sem, és nem kell, hogy amiatt vége legyen egy barátságnak. Nekem is van gyerekem, amikor baba volt, magamra kötöttem, és mentem vele erre arra, közben találkoztam a barátnőimmel, ha csak kis időre is. Egyik barátnőmnek majdnem azonos korú gyereke van, emiatt is szoktunk találkozni, hogy barátkozzanak egymással a gyerekek.
Az sem igaz, hogy minden férfi csak dugni akar, vannak, akik komolyan ismerkednének. A nőgyűlölőket én is utálom, mivel én is nőből vagyok, de nálam ez eleve kizáró ok. Én ezt úgy oldom meg, hogy nem barátkozok ilyenekkel. Ami a lényeg, hogy nem kell tűrni a magányt, szerencsére nem haltak ki a normális emberek (még), csak türelemmel keresni kell.
Hol van a párod, hogy magányos tudsz lenni mellette?
A mai világban szétestek a közösségek, mert bezárkózunk, elszigetelődünk, nem beszélünk egymással, nem találkozunk, csak a telefont nyomkodjuk és mindent virtuálisan akarunk elintézni.
Szerintem ne online csoportokban gondolkodj, hanem közösségi eseményekben, ahová muszáj elmenni és élőben kommunikálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!