Vannak itt olyan 18 év körüli lányok (vagy idősebbek), akiknek lenne kedve barátkozni?
19/L
Kicsivel több, mint 1 éve költöztem Komárom-Esztergom megyébe páromhoz.
Addig sem voltak nagyon barátaim (magamnakvaló voltam), viszont költözés után a számuk 0-ra csökkent. Akikkel jóban vagyok több órára vannak, és sokszor megszakad napokra/hetekre a beszélgetés.
Örülnék, ha kezdeményeznél, te írnál először...elég szégyenlős vagyok.
Ezt a 3 oldalt találtam:
Ismerkedés & Barátkozás - Hoxa
www.hoxa.hu › ismerkedes-baratkozas-forum
Pár éve költöztem ide Debrecenbenből, de sajnos az összes rokonom és barátom ott ... Röviden rólam: Egy 30 éves, társaságkedvelő, őszinte, megbízható lány vagyok. ... Komárom-Esztergom megyei illetőségű vagyok, viszont szeptembertől ... Ha van kedvetek néha 1-2 órát kizökkenni a mindennapi mókuskerékből és ...
Igaz barátnő kereső | nlc
nlc.hu › Fórum
Én egy 24 éves nő vagyok, Komárom- Esztergom megyében élek. ... Sziasztok,Budapesti lány vagyok 18 éves és ahogyan itt sokan én is barátnőt keressek akivel ... Éppen egy ilyen oldalt kerestem ahol lehet ismerkedni,barátkozni. ... Sziasztok Betti vagyok 22 éves és szeptemberbe lesz hogy 1 éve vagyok Budapesten ...
Komárom-Esztergom megye számokban - Központi ...
www.ksh.hu › xftp › idoszaki › regiok › mesz › 11_ko
A kiadványban felhasznált adatok csoportosítása mindig az adott év január. 1-jei állapotának megfelelő területi beosztás szerint történt. A részadatok összegei a .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!