Hogyan legyek népszerűbb az osztályomban?
Beszélgess mindenkivel, barátkozz velük, nyiss feléjük.
És hidd el magadban hogy sikerülni fog és igenis te jófej és népszerű vagy, és ezáltal ilyen lesz a kisugárzásod is
Dicsérd meg néha a többieket.
Hú, de klassz cipőd van, öcsém!
Klára, milyen jól megy a szemedhez ez a felső!
Béla, irigylem az éles logikádat!
stb.
Mindenki szereti, ha odafigyelnek rá, és észreveszik a jó tulajdonságaikat.
A legelején szerezz barátokat, menj oda egy emberhez aztán pl. Kérdezz valami vicceset. Ha egy "haverod" már van az is becsülendő. Próbálj meg humorosan hozzászólni a dolgokhoz. Hogyha sokat vagy lenn(az elején csak egy barátot elhívsz vagy ilyesmi)/ ott ahol általában "lógni" szoktak az emberek, gyakran fognak látni amiből következik hogy előbb utóbb meg akarnak ismerni. Szerintem minnél többen ismernek, annál "népszerűbb" vagy. Az alapja az egésznek hogy legyél JÓFEJ :)
Bocs ha kicsit érthetetlen vagy hülyeségnek hangzik, csak segíteni akartam ':D
Lépj oda valakihez, aki szimpatikus, valami ilyen szöveggel:
Szervusz Pál! József vagyok, de ezt talán már tudod. Két dolgot szeretnék mondani, és egyet kérdezni.
Eléggé antiszociális voltam eddig, és változtatni szeretnék ezen. (Nem kell megindokolni, hogy szerinted miért nem voltál népszerű.) Úgy vélem, előnyös lenne, ha szereznék egy barátot, és erre te tűnsz alkalmasnak pillanatnyilag. Barátkoznál-e velem annak tudatában, hogy lehet, hogy néhány hónap múlva rájövök, hogy idegesítesz, és utána lerázlak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!