Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nemtudok beilleszkedni az új...

Nemtudok beilleszkedni az új osztályomba. Egyszerűen nemérzem hogy helyem van itt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Új suliba, városba kerültem, ami miatt depresszióm is alakult ki. Eddig éndk iskolába jártam, az új sulim és éneksuli, de már 2 éve szorongok az éneklestől, nem éneklek énekórákon, kórusban. Az új osztályomba lassan 5 hónapja járok, de amikor volt suli szünetekben egyedül voltam, órák után mindig gyorsan hazamentem, csak hogy ne kelljen ottmaradnom. Utálom hogy szorongok minden egyes nap az énekórák és a kórus miatt, utálom hogy egyedül vagyok, hiába próbálok tenni érte..

2020. ápr. 27. 00:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vagy változtass gyorsan közeget vagy keress melléjük egy társaságot akikkel szeretsz lenni és segítenek neked. Ha lesz egy ilyen társaság akkor az osztályoddal is könnyebb lesz.:) Remélem segítettem :)
2020. ápr. 27. 14:25
 2/2 Crazykiddo válasza:
Nyugodtan írj ha szeretnél beszélgetni valakivel
2020. szept. 1. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!