Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ezesetben megírhatom facén a...

Ezesetben megírhatom facén a csajnak hogy hátsó szándéktól félek? Mit változtatna a helyzeten ha megírnám neki?

Figyelt kérdés

Általános iskolában zaklatóm volt, mint a többi osztálytársam, most meg mint mindig ott tesz keresztbe ahol tud, és bejelölte pár csajismerősömet, ami baj , mert itt is furakodni akar majd. A kapcsolat a csajokkal nagyon de gyenge, mert kiderült hogy nyomulós voltam. A kapcsolatot csak is facebookon tartottam a csajokkal, élőben csak szeptemberben látjuk majd egymást, mivel akkor kezdődik a középsuli. Sőt szerintem sokan lesznek ellenem (banda, amit nem fogok pontosan ismerni) az én oldalamon nincsen, max pár ember, de azok is max tanácsokat adnak.

Most a csajnak láthatóan, de lehet hogy csak az agymenéseim szerint elvesztettem kb 2 hozzátartozóját. 16 évesek vagyunk kb a csajjal, meg a gerinctelen ember is kb ennyi. Ő most át fog jönni az iskolámba, ahova mi a csajokkal járunk, és évfolyamtárs lesz.

2020. aug. 18. 16:33
1 2
 1/18 anonim válasza:
Kisegítô iskola?
2020. aug. 18. 16:35
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem, normális középiskolások vagyunk. Csak én nem tudom ezt a helyzetet kezelni.
2020. aug. 18. 16:42
 3/18 anonim válasza:
Lehet, hogy en vagyok hulye, de nem tudom ertelmezni, amit ide irtal. Tanulj meg ertelmesen fogalmazni, majd par ev mulva tedd fel ujra a kerdest. Koszi.
2020. aug. 18. 17:22
 4/18 A kérdező kommentje:
A volt zaklatóm az a kis gerinctelen.
2020. aug. 18. 17:33
 5/18 A kérdező kommentje:
Amit nem értetek meg, azt másoljátok ide ki.
2020. aug. 18. 17:33
 6/18 A kérdező kommentje:
Most a csajnak láthatóan, de lehet hogy csak az agymenéseim szerint elvesztettem kb 2 hozzátartozóját. Úgyértem elvesztettem a hozzátartozókkal ( barátnő , és unokatesó) a kapcsolatot, tehát ha ez igaz, akkor tönreketették 2 kapcsolatomat direkt.
2020. aug. 18. 17:48
 7/18 A kérdező kommentje:
És még alig de alig írtam nekik facebookon. Élő találkozásra nincs lehetőség, se semmilyen hívásra a nyáron.
2020. aug. 18. 17:51
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem, hanem mi normális középiskolások vagyunk. Csak én nem tudom ezt a helyzetet kezelni. Ezt akartam fentebb mondani.
2020. aug. 18. 17:53
 9/18 anonim válasza:
Mivan?
2020. aug. 18. 18:34
 10/18 anonim válasza:
Nem lehet hogy azert szekalnak mert ertelmi fogyatekos vagy?
2020. aug. 18. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!