Ezesetben megírhatom facén a csajnak hogy hátsó szándéktól félek? Mit változtatna a helyzeten ha megírnám neki?
Általános iskolában zaklatóm volt, mint a többi osztálytársam, most meg mint mindig ott tesz keresztbe ahol tud, és bejelölte pár csajismerősömet, ami baj , mert itt is furakodni akar majd. A kapcsolat a csajokkal nagyon de gyenge, mert kiderült hogy nyomulós voltam. A kapcsolatot csak is facebookon tartottam a csajokkal, élőben csak szeptemberben látjuk majd egymást, mivel akkor kezdődik a középsuli. Sőt szerintem sokan lesznek ellenem (banda, amit nem fogok pontosan ismerni) az én oldalamon nincsen, max pár ember, de azok is max tanácsokat adnak.
Most a csajnak láthatóan, de lehet hogy csak az agymenéseim szerint elvesztettem kb 2 hozzátartozóját. 16 évesek vagyunk kb a csajjal, meg a gerinctelen ember is kb ennyi. Ő most át fog jönni az iskolámba, ahova mi a csajokkal járunk, és évfolyamtárs lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!