Egy 14 éves lány normális hogy egy 40 körüli férfival barátkozik?
Egyik ismerősömről van szó, mármint a lány. Kb. két-három hete napi 8-10 órát játszik meg beszélget egy 40es férfival.
Lényegtelen honnan tudom, tudom és kész.
Szerintetek szóljak a szüleinek hogy egy apja korú férfival tölti hetek óta az ideje nagy részét?
És te mégis honnan veszed hogy a 40 éves csávó csak barátkozni akar a kiscsajjal? Tán belelátsz a fejébe?:o
Tökjó hogy leírtál 1-2 dolgot,amit megvitathat 2 teljesen más korosztályú ember, de a normális barátság egyáltalán nem itt kezdődik:)
Teljesen egyetértek a 19es válaszolóval
20as: ez nem túlzott paranoia😂
Mindegy hogy az igazi korát mondja-e vagy se, neten bárki beadhat bármit. Attól még hogy 40et mondott, nem 100% hogy ne lenne hátsószándéka. Meg mit csinálnának ketten ha találkoznának? Elmennek jászótérre? Jézus.. apja is lehetne a csávó
Kérdező, a kiscsaj látott már róla képet, igaz? Az lehet észhez térítené
Tudod, van egy olyan mondás, hogy jobb félni mint megijedni. És szép dolog, hogy a Kérdező félti a lányt, nehogy valami nagyon rossz történjen. Mert ha a pali csúnyán pofáraejti a lányt, vagy kihasználja,akkor ez nagyon megmaradhat a kislányban.. és ezt akarja a Kérdező megelőzni
Szép dolog az optimizmus, ezt elismerem, meghogy gondoljuk a legjobbakat, de most itt egy full idegen középkorú palirol van szó.. mégis honnan tudod mit akar
Nem mindennapi. De ha nem találkoznak akkor "mindegy". Egy 14 éves lány nem kislány, tini, tudja hol a határ. Most gondolj bele ha a szülei szóba hozzák hogy tudják ( főleg ha említenek) az kínos lesz, és meg is utálhat (érthető)
A mai fiatalok ( mintha én nem tizenéves lennék 😂) között valaki korán kezdi. De kétlem hogy elmenne odáig a lány.
Jó dolog ha aggódsz valakiért, de megkérdezted a lányt ( ha jól értelmeztem ő az ismerősöd) hogy miért beszél vele? Lehet szépen is kérdezni.
Szerintem neki mindegy amíg lehet a férfival normálisan beszélni, játszani addig okés.
A férfi részéről lehet ez is az oka de az már kevésbé érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!