Egy 14 éves lány normális hogy egy 40 körüli férfival barátkozik?
Egyik ismerősömről van szó, mármint a lány. Kb. két-három hete napi 8-10 órát játszik meg beszélget egy 40es férfival.
Lényegtelen honnan tudom, tudom és kész.
Szerintetek szóljak a szüleinek hogy egy apja korú férfival tölti hetek óta az ideje nagy részét?
Nem normalis. Szolhatsz a szuleinek.
En meg 30 se vagyok de mar most sem baratkoznek 14 evessel.
Miért ne lenne normális?
Egyébként mást is tudsz róla a korán kívül?
De tessék, nyugodtan kavard a kakát, látom, ahhoz nagyon értesz.
Törvény szerint akár d*ghatnának is.
A barátkozásban meg pláne nem számít a kor.
De tudom, sokkal jobb lenne, ha inkább drogozna egy vele egykorú sráccal. Mert csak a kor számít. Idióta.
Gondolom a 3. 4. 5. válaszoló is ilyen 40-es férfi lehet, akik naiv tini csajokra hajtanak. Azért szúrja ennyire a szemüket a kérdés.
Egyébként semmilyen szarkavarásról nincsen szó, egyszerűen csak féltem a lányt.
Ugyanis el nem tudom képzelni hogy milyen témája lehet egy felnőtt 40 éves férfival napi 10 órában.
Gondolom nem kell bemutatni mennyi szexuális ragadozó tevékenykedik a neten. Plusz amelyik felnőtt férfinek ennyi ideje van egy 14 évesre, az azért kicsit gyanús nekem.
Teljesen jogos, hogy félted őt, a kiscsaj még nagyon fiatal és itt most nagyon nagy hangsúly van a korkülönbségen. Fogalmam sincs hogy miről beszél a 3as meg 4es válaszoló tiszta zizi.
3as, a szarkavarás az nem ilyen:)
4es, barátkozasban nagyon is számít a kor, mert a 2 félnek nem ugyanazok az igényei, te hülye xdd
Most képzeljétek el, ha minden tini ilyen naiv lenne mint az emlitett válaszolók, akkor mennyi kihasználás, zaklatás, pofáraesés lenne a világban.. vagyishát mégtöbb. Ébresztőő!
Kérdező, szólj a szüleinek, vagy legalábbis tegyél valamit, mert ez így nincs rendben, a pali bárki lehet, a fiatalok pedig befolyásolhatóak. Cselekdj!
#7 level 120-as Steam fiókom van 500+ játékkal, én ne tudnám mi az a gémer lét? Hagyjuk is.
Egyébként délután 4 óta folyamatosan fent vannak Discord-on, és még most hajnali 2:45-kor is ketten onlineak a privát voice szobájukban.
Szóval lassan 12 órán át beszél egy 13 éves (szeptemberben lesz 14) lány egy 40 éves férfival.
Ennek semmi köze a játék kibeszélésekhez, főleg hogy semmi rpg játékkal nem is játszanak.
Tényleg féltésből fogant meg bennem ez a kérdés. Nem akarok neki rosszat, de féltem hogy ez a férfi rá fogja venni (vagy már rá is vette) olyan dolgokra amit meg fog bánni.
Szüleit egyébként nem ismerem személyesen, csak facebook-on keresztül tudnék rájuk írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!