Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Sorozatokról beszélgetne valaki?

Sorozatokról beszélgetne valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves, lány vagyok.

Imádom a sorozatokat és nagyon szívesen beszélgetek róluk. Ha valamelyikeg te is nézed és szívesen beszélgetnél róla, írj nyugodtan. :)

Sorolom mely sorozatokat szeretem:

Az ifjú Sheldon

Agymenők

A semmi közepén (ebből még csak pár részt láttam, de nagyon tetszik)

És vannak a rajzfilm sorozatok és gyerekeknek/tiniknek szánt sorozatok:

Bia

Penny a Marsból

Nicky, Ricky, Dicky és Dawn

Thunderman család

Veszélyes Henry

Várom a "jelentkezőket"! 😊

2020. júl. 22. 20:59
 1/6 anonim válasza:
Black mirror?
2020. júl. 22. 21:02
 2/6 anonim válasza:

Nicky..., Thunderman, Veszélyes?? A

Te a múltból jöttél? Én 4-5 éve 11-12 néztem ilyeneket talán a nickelodeonon.

2020. júl. 22. 21:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy szeretem a kisebbeknek készült sorozatokat. Ha téged zavar inkább ne írj.

A Black Mirror-t nem ismerem

2020. júl. 22. 21:23
 4/6 anonim válasza:

Utolsó ember a Földön? Rick és Morty? South Park? Family Guy? Modern család? Modellek közt? :D

Egyébként van pár azonos sorozat amit szeretünk, írhatsz.

19/L

2020. júl. 22. 21:26
 5/6 anonim válasza:
Sajnos ezeket a sorozatokat nem láttam egyiket sem, de adtál ötletet, hogy mit lehetne elkezdeni a közeljövőben. 😉
2020. júl. 22. 21:28
 6/6 anonim válasza:
Hát ilyesmiket nem igazán nézek, maximum az Igy jártam anyátokal ami hasonló és látam. De azt nagyon sokszor és mindig össze vissza ahogy éppen adták. Én inkább a fantasy sorozatokat nézek, de abból sokat. Például: Trónok harca, Vaják, Flash, Zöld íjász, Vámpírnaplók, original a sötétség kora, legacies, Roswell new Mexico, Visszatérők, Walking dead, meg még sorolhatnám sokáig. Meg még animéket nézek, leginkább shounen, de ha jó a sztori akkor más műfajokat is megnézem.
2020. júl. 22. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!