Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Csalódtál már a jelenlegi...

Csalódtál már a jelenlegi társadalomban? Lenne kedved kipróbálni az azon kívüli életet?

Figyelt kérdés

Rám igaz mindkét állítás és régóta tervezek már egy saját kis közösségben élni. A bürokráciától és a pénzrabszolgaságtól megszabadulva. Arra gondoltam, hogy közösen vennénk egy telket vagy házat egy félreeső helyen és megtermelnénk amire szükségünk van.

De lehetne ez egy fokozatos átállás is. Vagyis teljesen még nem hagynánk el a pénzt és a fontosabb termékeket megvásárolnánk. Aki szeretne dolgozhatna is a korábbi munkahelyén. Vagyis csak lakni is igénybe lehetne venni a közösséget. Létrehoznánk a saját szabályainkat. De természetesen bárki szabadon távozhatna. Minden építő tanácsot, ötletet szívesen fogadok.

2020. júl. 11. 19:06
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nos, akkor szerintem inkább ne Indiába vagy Afrikába menj (nyilván ott is vannak kivételek, de ott azért "primitívebb" a felfogás). Nem értem, miért akarsz pont oda menni? Tényleg kíváncsi vagyok úgyhogy ha van kedved magyarázni írhatsz privátban is 😅
2020. júl. 12. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!