Tudnátok segíteni megkeresni ezt a srácot?
Július 4-én Balatonfüredről 21.11-kor induló és Budapestre éjfél után érkező vonaton utazott egy srác, akivel szívesen megismerkednék. Nem tudom, hogy ő is szeretne-e velem, nem voltak egyértelműek a jelei, de sokszor rám nézett, talán rám is mosolygott. Egyedül utazott, fekete pólóban volt és adidas hátizsák volt nála!
Ha valaki ismeri, kérem írjon nekem!
Előre is köszönöm!
Ha BP-s lennék és ismerném ezeket a helyeket segítenék.
Ne haragudj...
Remélem megfogod találni, de ha újra látod, ne légy "buta" esetleg, menj oda hozzá, próbáld meg, hátha.
Veszteni valód nincs :)
Kicsit konkrétabban nem tudod leírni, hogy hogyan néz ki. Mert, kb. akár minden 3. ember lehet fekete pólóba és... Adidas táskával járkálhat bárki..
Személy leírás esetleg többet segítene. Kb magasság és kinézete?
Szia
A későbbi esetekre gondolom levontuk a tanulságot.
Mennyivel célravezetőbb lett volna ha megszólítod/rámosolyogsz/hosszasan ránézel/ezek tetszőleges sorrendű egyvelege... Így keresheted mint tűt a szénakazalban
Szerintem ez nemtől függetlenül mindnyájunknak hasznos. Sőt még jobb lehet ha bevetjük ;)
Szerintem ezt már elengedheted, ha csak a nevét, nem tudod?
Mert, facebookon lehetne keresgélni, ha meg van a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!