Milyen munkával lehet vidéken(nem Budapest) megkeresni bruttó 450 ezer forintot?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 17:18
1/7 anonim válasza:
Nettó 300-as fizu ez kb, azt azért már nem annyira nehéz elérni vidéken sem. Én dunántúlon lakok, de elég sok irodai munkával meg lehet ezt keresni. Ha már egy kicsivel jobb szákmája van, infós, mérnök, stb, akkor nettóban is simán elérhető az általad bruttó fizu. Haver raktáros egy multinál, ő kb ilyen körül kap.
2/7 anonim válasza:
Vannak gyárak, ahol több műszakban, túlórával megvan nettó 300. Persze csak, ha van annyi munka, hogy legyen mit dolgozni. Ezen kívül mérnöki, orvosi, pénzügyi pozíciókban könnyen kereshetsz ennyit vagy többet is. Jó szakemberek is keresnek legalább ennyit (burkoló/ács/asztalos stb)
3/7 anonim válasza:
2/2
A normális dolog az lenne hogy ne agyon túlórázva érje el az ember a nettó 300 ezret,és még csak ne is 3 gyerekkel :D
4/7 anonim válasza:
Én egy multinál vagyok kontroller bruttó 450-ért
5/7 A kérdező kommentje:
4-es Melyik megyében/városban?
2-es Kérdésem csakis alkalmazotti létre vonatkozik tehát a jó szakemberség kiesik mert vállalkozoként keresnek meg csak annyit.
1-es nehéz elhinni amit írsz.
2020. jún. 19. 06:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!