Felnőttkorban milyen barátokat szerezni?És hogyan lehet?Mindenkinél azt látom hogy abból meg ebből a suliból vannak a megmaradt barátai
Azért írtam ki ezt a kérdést mert elég nagy csalódáson vagyok túl és azt hiszem kapuzárási pánikom van.Akit esetleg érdekel az elősztori leírom,ha nem akkor tekerj lentre légyszi ott van még egy kérdésem:
Szóval általánosban folyton jöttek mentek a barátok egymás után nagyon könnyen nyitódok meg de sajnos egyik barátom sem tervezett hosszú időre mindegyik lelépett a legszánalmasabb okkal...úgy voltam vele hogy majd a gimi más lesz.
Hát azt hittem más is lett,jöttek a barátok ezerrel,lett 5 biztosnak tűnő kapcsolatom,erre most 12.ben itt vagyok egyedül pedig mindent beleadtam.Az egyik barátnőm két hete rakott ki mert nem mertem lázasan utazni 4 órát a szülinapjára,a másik meg elítélte a családomat meg engem is (azt se tudom minek tartott),a többi meg csak leszart egyik pillanatról a másikra.
Felnőttként elmondhatom, hogy nagyon nehéz találni normális embereket barátságra. Általában egy felnőttnek már meg vannak a régi baráti társasága, vagy gyerekei, esetleg barátja /férje.. Tapasztalatom szerint az ilyenek nem szeretnek programokat szervezni másokkal csak a megszokott emberekkel, vagy otthon vannak meló után a párjukkal ami érthető is persze. Csak én meg nem fogom ki a magányos felnőtteket akik szeretnének barátokat.
Egy ideje már elengedtem a dolgot.
Próbálok egyedül meglenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!