Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Felnőttkorban milyen barátokat...

Felnőttkorban milyen barátokat szerezni?És hogyan lehet?Mindenkinél azt látom hogy abból meg ebből a suliból vannak a megmaradt barátai

Figyelt kérdés

Azért írtam ki ezt a kérdést mert elég nagy csalódáson vagyok túl és azt hiszem kapuzárási pánikom van.Akit esetleg érdekel az elősztori leírom,ha nem akkor tekerj lentre légyszi ott van még egy kérdésem:

Szóval általánosban folyton jöttek mentek a barátok egymás után nagyon könnyen nyitódok meg de sajnos egyik barátom sem tervezett hosszú időre mindegyik lelépett a legszánalmasabb okkal...úgy voltam vele hogy majd a gimi más lesz.

Hát azt hittem más is lett,jöttek a barátok ezerrel,lett 5 biztosnak tűnő kapcsolatom,erre most 12.ben itt vagyok egyedül pedig mindent beleadtam.Az egyik barátnőm két hete rakott ki mert nem mertem lázasan utazni 4 órát a szülinapjára,a másik meg elítélte a családomat meg engem is (azt se tudom minek tartott),a többi meg csak leszart egyik pillanatról a másikra.

Úgyhogy valaki tudna osztani tapasztalatokat a felnőttkori barátkozásról?😅

2020. jún. 30. 18:21
 1/5 anonim válasza:
Nehéz, de nem lehetetlen. A legegyszerűbb, ha beszélgetsz emberekkel, bárhol ahol lehet. Neten, utcán, társaságban, stb. Aztán kialakul a barátság, ha mindketten nyitottak vagytok rá.
2020. jún. 30. 18:53
 2/5 anonim válasza:
Merre laksz?
2020. jún. 30. 19:05
 3/5 anonim válasza:
Nagyon sok magányos felnőtt van, akinek nincsenek barátai, de valahogy ezek az emberek nem akadnak egymásra, hogy legalább megpróbáljanak egymással barátkozni. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Ugyanebben a helyzetben vagyok. Becsatlakozni egy olyan baráti társaságba, akik már ezer éve ismerik egymást, valahogy nem a legjobb, mert mindig ott lesz egy fura érzés, hogy nem vagyok oda való.
2020. jún. 30. 19:53
 4/5 anonim válasza:

Felnőttként elmondhatom, hogy nagyon nehéz találni normális embereket barátságra. Általában egy felnőttnek már meg vannak a régi baráti társasága, vagy gyerekei, esetleg barátja /férje.. Tapasztalatom szerint az ilyenek nem szeretnek programokat szervezni másokkal csak a megszokott emberekkel, vagy otthon vannak meló után a párjukkal ami érthető is persze. Csak én meg nem fogom ki a magányos felnőtteket akik szeretnének barátokat.

Egy ideje már elengedtem a dolgot.

Próbálok egyedül meglenni.

2020. júl. 2. 14:01
 5/5 anonim válasza:
Felnőttként nekem csak a kollégáim közül kerültek ki igazi, tartós barátok. Az iskolai barátságaim szinte kivétel nélkül megszakadtak, így nekem is volt egy olyan szakasz, amikor aggódtam, és magányosnak éreztem magam. Nagyon sok ember érez egyébként hasonlóan, és egyre többször látom, hogy a neten keresnek barátokat is, nem csak párt. Ez is egy lehetőség.
2020. júl. 17. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!