Szerintem egy 20as elég. Sajnálom, hogy ezt kellett átélned :(
2019. ápr. 29. 15:42
2/23 anonim válasza:
Ha felkért doki, akkor azért illik honorálni. Tekintve, hogy egy 10-15 perces beavatkozásról van szó, én max. 10 ezret adnék.
2019. ápr. 29. 15:51
3/23 anonim válasza:
Ha felkért doki kérdezd meg a tarifáját, meg fogja mondani.
2019. ápr. 29. 15:53
4/23 anonim válasza:
Nekem nem volt missed abom, de beszeltem erről az orvosommal, mert bent fekvésem alatt egyszer késő este jött be egy ilyen soron kívüli műtéthez. Kérdeztem, hogy így többet illik-e adni, hogy munka időn kívül csinálja. Azt válaszolta, hogy ezért soha nem fogad el pénzt. Hatalmas fájdalom ez a szülőknek, nem tetézi ő ezt a hálapénz mindenkinek kínos dugdosásával. Akkor éjjel is azért jött be,m ert a kismama kérte, hogy neki sokat jelentene,ha o csinálná a műtétet es nem egy idegen. A dokim azt momdta, hogy neki elég fizetség az, ha a jelenlétével egy kicsit is könnyebbé tette ezt a nehéz időszakot a hölgynek. Szerintem jó érzésű orvos ezért a műtétért nem vár el pénzt.
2019. ápr. 29. 15:57
5/23 anonim válasza:
Utolsó: Azzal egyetértek, hogy nem illik az orvosnak ilyenért elfogadni, ha egyébként az illető rendszeresen hozzá jár, tehát egyébként is szokott nála elég pénzt hagyni. Viszont a páciensnek illik felajánlani, mivel ez tényleg a munkáján felül végzett beavatkozás.
2019. ápr. 29. 16:03
6/23 anonim válasza:
"...mivel ez tényleg a munkáján felül végzett beavatkozás."
Mi van? Egy nőgyógyásznak munkán felüli beavatkozás egy missed ab? XDDD
2019. ápr. 29. 17:56
7/23 anonim válasza:
Az orvosnak az a munkája, hogy az osztályos teendőt ellássa, ill. azokat a feladatokat, ahová be van osztva. nem pedig az, hogy pluszban még a maszek betegeket intézze.
Pl. ha xy be van osztva a szülőszobára, akkor neki nem az a feladata, hogy a terhespatológián megcsinálja az interrupciókat. Stb...
2019. ápr. 29. 18:57
8/23 anonim válasza:
Remélem lesül a pofája annak a dokinak, aki ezért kér vagy elfogad egy forintot is.
Nekem is a saját dokim csinálta, éjszaka jött be a kórházba, csak miattam. Nem kért, de nem is adtunk volna semmit. Kontorollra már a magánrendelésére mentem, ott sem kért semmit.
2019. ápr. 29. 21:02
9/23 anonim válasza:
En nem adtam semmit. Magandokim volt ugyan, de volt olyan rendes es behivott a korhazba amikor ugyeletes volt, hogy ne kelljen fizessek.
2019. ápr. 30. 14:44
10/23 anonim válasza:
"Viszont a páciensnek illik felajánlani, mivel ez tényleg a munkáján felül végzett beavatkozás."
Ez a hét vicce. Egyébként ezt az egész softkorrupt nőgyógyászati orvosfogadást be kellene tiltani a francba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!