Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mik a spontán vetélés tünetei?

Mik a spontán vetélés tünetei?

Figyelt kérdés
Az elmúlt két hónapban a terhesség minden jele előjött. Készültem nőgyógyászhoz egy hét múlva adott időpontot. Az egy hét alatt megtörtént hogy nagyon elkezdett húzódni a méhemnél, már-már sírtam a fájdalomtól, véreztem és darabok jöttek ki. Orvoshoz nem rohantam hiába fájt hisz időpontom már van, valamint nem akartam hogy a szüleim gyanakodjanak. A vérzéses eset után másnap két pozitív tesztem volt majd rá négy napra már két negatív volt. Most akkor lehetséges hogy tényleg terhes voltam? És lehet hogy így orvos nélkül egyedül elvetéltem? Másnap nagyon gyenge voltam és még fájt de már nem úgy. 18/L
2019. márc. 27. 06:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azt lattni fogja hogyha nem tisztult ki a mehed. Ha ez igy tortent akkor csinalnak egy egeszsegugyi kuretet.

De pl. mikor kemiai terhessegem volt akkor 3 nap verzes utan mar az ultrahangon nem lattak semmit sem es a verbol mert hcg szintem is negativ volt. Magyaran a terhessegnek nyoma sem volt

2019. márc. 27. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!