Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Akinek 3-4-5 hetesen ment el...

Akinek 3-4-5 hetesen ment el a "magzat" mikor menstruált utána legközelebb?

Figyelt kérdés

Február elején foganhatott, miután pozitívat teszteltem már másnap elkezdtem barnázni, március 1-jén hajnalban pedig nagyon erős vérzés és görcsök kíséretében magától kitisztul, nem kellett orvosilag beavatkozni. A nőgyógyász azt mondta amint eláll a vérzés újra próbálkoztunk.

Ami leginkább érdekelne, hogy most mitől számítsam kb a peteérést, mármint mikor lehet majd a következő, illetve mikor jön majd meg a menstruáció vajon? Kinek hogy volt? Mikor estetek megint teherbe a spontán vetélés után?

Köszönöm a válaszokat :)

2019. márc. 18. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom!

6+4 nél vetéltem el. Nem kellett művi bef.26 helyett 29 napos lett a ciklusom. Majd visszaállt 26ra.

Ennek már 5 hónapja. Úgy néz ki h most sem sikerült teherbeesnem.

Ha nagyon érdekel az ovud, tesztelj. Nekem 14 napin volt teszt alapján. Mégis késett....

Már elengedtem ezt a teszteléses dolgot.

Legyetek együtt amikor jól esik 😊

Sok sikert!😊

2019. márc. 18. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is kb 6 hetesen vetéltem el. Én is kitisztultam,nem kellett beavatkozni. A következő vérzésem pont egy hónap múlva jelentkezett. Addig a nőgyógyász tanácsára nem is éltünk nemi életet

Az első menstruációm után meg is fogant a lányom. Minden rendben volt vele a terhesség alatt

Sok sikert neked is!:)

2019. márc. 18. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én vetéltem már el,6,5 és januárba 8 hetesen.Mindhárom esetben 4 hét mulva jótt meg,aztán rendesen beállt 28-29 napra.
2019. márc. 25. 12:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egy hete ovu tesztelgetek, de nem tudom hova tenni az eredményeket...

Ti erről mit olvastok le?

[link]

2019. márc. 25. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!